Her er tingene som menn virkelig ikke kan utstå hos kvinner

15/06/2015 18:15

Anniken Hauge

Viralt
Menn er enkle skapninger, men noen ting som kvinner gjør er helt uutholdelige.

En bruker på forumet Reddit har stilt et spørsmål som har engasjert hundrevis av menn. 

- Hva er det verste kvinner gjør som de tror er sexy, men som virkelig ikke er det?, lyder spørsmålet som har gjort at det har dukket opp virkelig mange interessante svar tilbake. 

Vi har samlet noen av de her. 

1. Overdrevet brun 

- Det betyr ikke noe for meg om det er ekte eller ikke. Nåt du likner på en skinnsofa, så har du gjort noe feil, skriver Euphoria110. 

2. 'Duckface'

- Duckface er det dummeste som noensinne er blitt populært blant jenter på sosiale medier. Nei, jeg gidder ikke å se hvordan du ser ut halvveis i et nys, skriver RandomScreenNames. 

3. Hjelpeløshet

- Kanskje det er relatert til alder, men få ting får meg til å løpe så langt vekk som mulig som når en jente er frustrert over en helt simpel oppgave, og de tydeligvis venter på en 'ridder' som kan hjelpe de, skriver farmingdale. 

4. Snakker med babystemme

- Det er ikke bare det med babystemmen jeg hater, men det at jenter later som de er dumme fordi de tror det er søtt, skriver eyesighttoblind. 

5. Fjerner sine egne øyenbryn og tegner på nye

- Jeg datet en jente i flere måneder, uten å være klar over at hun gjorde det. Jeg fikk nesten hjertestans, da jeg så henne komme ut av dusjen uten øyenbryn. Hun så ut som Voldemort, skriver heliotach712. 

6. Tar på seg høye hæler og beklager seg 

- Jeg elsker kvinner i høye hæler, men når de ikke klarer at gå i dem, burde de la dem bli hjemme. Så ta heller med lave sko det kan byttes til når de andre blir ukomfortable, skriver Vomath. 

7. Når de forteller om alle menne som gjerne vil ha dem

- Jeg tror de fleste jenter gjør det for å fremstå mer attraktive, men de fleste menn jeg kjenner vil heller ha en uslepen diamant, enn en kvinne som allerede har en lang liste med menn, skriver i_am_very_attractive

8. Beskriver seg selv som en prinsesse eller diva

- Jeg har akkurat gjort det slutt med en jente jeg begynte å date for ikke så lenge siden. På date nummer to sa hun at hun hatet drama - gjett hva som skjedde, skriver chewbaccafart. 

9. Når de ikke kan ta i mot et kompliment

- Når man har gitt de et kompliment og de begynner å snakke om at det ikke stemmer. Du ER pen, og jeg gidder virkelig ikke å sitte og diskutere dette med deg, når det eneste du vil er å høre meg si det igjen, skriver the_bubble_bowl