Her møter du ditt livs kjærlighet ifølge stjernetegnet ditt

12/12/2017 15:15

Anniken Hauge

Viralt
På en festival, på det lokale biblioteket eller kanskje gjennom frivillig arbeide. Her møter du ditt livs store kjærlighet, hvis man skal tro stjernetegnet ditt.

Det kan være litt av en oppgave å finne en partner man gjerne vil dele resten av livet med. Men kanskje din søken blir mer fokusert hvis du lytter til stjernene?

Vi har sett nærmere på hvor de forskellige stjernetegnene finner sin drømmemann eller drømmedame.

Væren (21. mars - 19. april)
Du elsker fysiske utfordringer, er et konkurransemenneske og er alltid på farta. Derfor har du behov for en partner som kan holde det høye tempoet ditt. Du finner ham eller henne sannsynligvis på treningssenteret. 

Tyren (20. april - 20. mai)
Tyren bruker sansene mye, ikke minst når det kommer til smak. Derfor er en restaurant det perfekte stedet å lete hvis du ønsker en tyr. En felles interesse for spennende gastronomi vil være det opplagte samtaleemnet.

Tvillingen (21. mai - 20. juni)
Du er en kvinne som rommer mange forskjellige fasetter. Det kan være litt overveldende når du prøver å finne en partner. Derfor er den perfekte metoden for tvillingen en blind date. Det er selvfølgelig litt krevende, men ingen kjenner deg bedre enn vennene dine gjør.

Krepsen (21. juni - 22. juli)
Krepsen har et stort hjerte og setter pris på relasjonene hun eller han har i livet sitt. Derfor er hans eller hennes perfekte partner en som er omsorgsfull og opptatt av nestekjærlighet. Det perfekte stedet å møte ham, kan være gjennom frivillig arbeide.

Løven (21. juli - 22. august)
Du ved akkurat hva du vil ha - og du er ikke redd for å si det høyt. Du undersøker gjerne mulighetene og fortjener naturligvis det beste. Speed-dating er det perfekte stedet for løven som gjerne vil sjekke ut territoriet sitt.

Jomfruen (23. august - 22. september)
Jomfruen er hardtarbeidene, og legger ikke alltid merke til om noen har et godt øye til han eller henne. Derfor har jomfruen behov for en som kan distrahere henne og ta vekk oppmerksomheten fra arbeidsoppgavene. Denne personen finner jomfruen for eksempel på en bar med kollegaer etter jobb.

Vekten (23. september - 22. oktober)
Du har behov for en partner som vil følge deg overalt. Du liker ikke så godt å gjøre ting alene. Som kvinne vil din utadvendte holdning og kjærlighet til livet vil virke tiltrekkende på de fleste menn. Din perfekte partner finner du sannsynligvis på dansegulvet, hvor du stråler aller mest.

Skorpionen (23. oktober - 21. november)
Skorpionen er en lidenskapelig person som ofte har store ambisjoner i livet. Det kan være alt fra havearbeid til tegneserier eller løp. Det er sannsynligvis med utgangspunkt i denne interressen at skorpionene finner sin bedre halvdel. 

Skytten (22. november - 21. desember)
Du setter stor pris på frihet og å reise rundt i verden. Derfor er en ferie det perfekte stedet for deg å finne ditt livs kjærlighet. Det kan være en utenlandsk mann som du møter på din vei – eller en annen reisende.

Steinbukken (22. desember - 19. januar)
Steinbukken elsker musikk og finner sannsynligvis den rette partneren på en konsert eller en festival. Steinbukken er flittig arbeider med en velutviklet selvkontroll og ansvarsfølelse. Derfor må steinbukken av og til påminnes hvordan man morer seg.

Vannmannen (20. januar - 18. februar)
Du elsker diskusjoner og intellektuelle samtaler. Derfor har du behov for en partner som kan utfordre deg. Det perfekte stedet å møte en slik person kunne for eksempel være på biblioteket eller i en bokhandel.

Fisken (19. februar - 20. mars)
Fisken er utroligt kreativ, og lever litt i sin egen verden. Derfor har du som er født fiskens tegn, behov for en partner som også liker de eksentriske sidene av livet. Du finner sannsynligvis personen på et kunstmuseum eller kanskje på teateret.