Her oppfyller pleiepersonalet en døende manns siste ønske: Ingen hadde trodd dem, hvis ikke de hadde hatt med kamera

10/09/2016 15:15

Anniken Hauge

Viralt
Personalet på pleiehjemmet trillet den døende mannen ned til innsjøen, hvor han ikke bare fikk oppfylt sitt siste ønske, men endte med å overraske alle.

68-årige Connie Wilhite var alltid en iherdig lystfisker, men den siste tiden var det utfordrende å komme seg ut og få snøret i vannet.

Han var rammet av en kreftsykdom, og den tidligere veteranen fra Vietnamkrigen var veldig godt klar over at tiden var ved å renne ut.

Man han hadde to ønsker han ville oppfylle før hans tid var omme.

Det første ønsket var lett å oppfylle, Connie Wilhite ville gjerne bli døpt.

En prest utførte ritualet på pleiehjemmet hvor 68-åringen tilbrakte den siste tiden sin.            

- Jeg vet at jeg holder på å dø av kreft, sa Connie Wilhite til en av de ansatte på pleiehjemmet.

- Ingenting er som å fiske. Man får alltid en god dag i naturen – også når fisken ikke biter, sa og forklarte ønsket om en siste fisketur.

De ansatte gikk i gang med å skaffe agn og utstyr, slik at Connie Wilhite kunne se om han kunne få en siste fisk på kroken. Det skriver Daily Mail.

Han var så syk at han måtte kjøres i sykesengen ut til den lille innsjøen, som ligger like bak Carl Vinson Medical Center i delstaten Georgia.

Krigsveteranen, som lå med den gamle fiskestanga si i hånda, ble advart om at han neppe ville få noe napp.

Innsjøen er ikke kjent for å være rik på fisk, og de ansatte vurderte det som usannsynlig at han ville få noe på kroken.

Forventningene ble gjort til skamme, da Connie Wilhite klarte å dra opp fire fisk fra innsjøen.

- Jeg kommer aldri til å glemme synet av ansiktet hans. Det var lagt mye forberedelse i det, men vi hadde ingen idé om at han faktisk ville fange noen, forklarer Greg Senters, som er leder av Carl Vinson Medical Center.

- Plutselig forsvant kreften og alt annet, og vi tok del i et unikt øyeblikk hvor en person virkelig nyter livet, forklarer han.

Senere samme dag fikk den døende mannen besøk av kusinen sin på pleiehjemmet.

- Han pratet og pratet da jeg var på besøk den dagen. Han sa at han hadde vært ute og fisket og at han hadde blitt døpt, hvilket gjorde meg veldig glad, erindrer Lis Kittrill.

Den 29. august måtte hun og resten av familien si farvel til Connie Willhite som sovnet stille inn.

Han etterlot seg tre barn og fem barnebarn.