Her skjer det: Par koser seg i forsetet på en bil midt i morgentrafikken

17/05/2024 23:00

Emma

Viralt
Foto: Privat
Foto: Privat
Et frisinnet par har sjokkert sjåfører etter å ha utført en "varm forestilling" i bilen deres, alt fanget på kamera i en travel gate.

Sjåførene var målløse ved synet av to personer i en Honda Civic i full gang med en intim handling tidlig om morgenen. Paret ble oppdaget klokken 07.40 av medtrafikanter.

Midt i morgentrafikken oppdaget andre sjåfører bilen som gynget voldsomt fra side til side, og det ser ut til at de to deltakerne inne i bilen var helt uvitende om omverdenen.

Det anonyme paret ble tatt på fersk gjerning, og de ble deretter politianmeldt, hvor det viste seg at det var en 36 år gammel kvinne og en 46 år gammel mann. Handlingen fant sted på en vei i Chacara Cachoeira, Mato Grosso do Sul, Brasil.

Et klipp, hentet fra kameraet som filmet dem, viser paret i full gang i forsetet på bilen, og opptaket havnet raskt på sosiale medier, hvor det nå har gått viralt.

Politiet har siden identifisert paret som ble sett i den plutselige sexakten, duoen ble identifisert via bilens nummerskilt og tatoveringer på kvinnens rygg.

Det er ikke kjent hvor langt politiet er i etterforskningen, men de skal fortsatt pågå.

Læs også:

Dette er hva vitenskapen sier om å spise en banan til frokost Selv om det ikke er ideelt som et første måltid, kan det være fordelaktig å spise en banan før frokost eller som en del av en balansert frokost.
Kronprinsessen er gravid: Viser frem babymagen Kronprinsparet venter sitt første barn.