Hotellgjest finner motbydelig veske på rommet: Får sjokkerende beskjed i resepsjonen

06/07/2023 21:00

Emma

Viralt
Foto: Facebook
Foto: Facebook
Det var en sjokkert hotellgjest som dro til resepsjonen med en motbydelig pose i hånden.

– Dette var det verste oppholdet noensinne, innleder Àsh Whïté et innlegg på sin Facebook-profil, der hun også deler en video med bilder fra oppholdet på Hilton Garden Inn i Tallahassee.

Men da hun sjekket inn på rommet, oppdaget hun raskt at rommet ikke var helt rengjort etter den siste gjesten. I et skap fant Àsh Whïté en pose med noe mistenkelig innhold.

Posen, som var en gjennomsiktig søppelsekk, hadde et rødt innhold som så blodig ut. Àsh Whïté tok posen med til resepsjonen, hvor hun annonserte at hun hadde funnet den i et skap på rommet sitt.

Den "blodige" posen sjokkerte imidlertid ikke resepsjonisten veldig mye. Faktisk hadde hun også en idé om hva det kunne være.

– Ser ut som et abortert foster

"Å, vet du hva, vi jobber med Planned Parenthood. Det ser ut som et abortert foster. Jeg tar den", var svaret fra resepsjonisten, som ikke var preget av det makabre innholdet i posen.

På den annen side var 'Àsh Whïte ikke fornøyd med situasjonen. Hotellet har siden kompensert henne for den ubehagelige opplevelsen ved å gi henne 30.000 poeng for deres bookingsystem. I tillegg ble hun fortalt at hun kunne søke full refusjon av pengene sine hvis hun kontaktet Hilton direkte.

Men funnet av bagen på rommet fikk likevel hotellet til å kontakte politiet. Her ble innholdet i posen sendt til videre undersøkelser, og nå er det avklart hva innholdet var.

Det var ikke et foster som var i sekken. I stedet ser det ut til at rommets forrige gjest har fått akkurat nok å drikke. Innholdet viste seg å være rødvin og oppkast.

Du kan se videoen fra Àsh Whïtés innlegg her.

Læs også:

Legg det under jordbærplanten din: Da får du sommerens beste avling Det er en vanlig frustrasjon blant jordbærdyrkere å se rikelig blomstring uten at innhøstingen følger etter.
Dette er hva vitenskapen sier om å spise en banan til frokost Selv om det ikke er ideelt som et første måltid, kan det være fordelaktig å spise en banan før frokost eller som en del av en balansert frokost.