Hun er uoppmerksom et kort øyeblikk: Så skjer det utenkelige

20/10/2016 12:15

Anniken Hauge

Viralt
Foto: Youtube
Foto: Youtube
En kvinne fikk seg en ekkel opplevelse da hun skulle fylle bensin på bilen sin. Overvåkningsvideoen tjener som advarsel til andre.

De fleste av oss tenker sikkert ikke på så mye annet enn bensin når vi skal fylle opp tanken. Og hvorfor skulle vi?

Å fylle bensin er jo en både rask og harmløs hverdagslig ting, som de færreste forbinder med noe risikabelt.

Men kanskje du allikevel skal være mer oppmerksom neste gang du besøker bensinstasjonen.

De færreste låser bilen når vi fyller bensin, og dermed lar vi vesker og andre verdigjenstander ligge fritt tilgjengelig for tyver.

- Jammen jeg står jo rett ved siden av bilen min hele tiden, tenker du kanskje. Men mange tjuvradder er raske, og selv et øyeblikk uten full oppmerksomhet, er nok til at du kan bli snytt.

Det viser denne skremmende overvåkningsvideoen fra en amerikansk bensinstasjon, hvor en kvinne vender ryggen til bilen sin bare et kort øyeblikk.

Derfor bør man alltid være oppmerksom i situasjoner hvor man etterlater bilen sin ulåst – også om det bare er i et kort øyeblikk.

Se videoen øverst i artikkelen.

 

 

Læs også:

Ekspert avslører: Så ofte bør du faktisk dusje Alle har forskjellig syn på hvor ofte man skal dusje. Nå svarer en lege på hvor ofte du faktisk bør dusje
Far fikk sitt livs sjokk: Så baby i vaskemaskinen Det var et sjokk av de sjeldne som en far nylig opplevde da han kom hjem og sjekket den kjørende vaskemaskinen. Han hadde ikke forventet å stirre inn i et par øyne.