Hun passet sin syke mann i 20 år: Nå vil sønnen gjengjelde innsatsen med 20 overraskelser

21/10/2016 16:00

Anniken Hauge

Viralt
Foto: Bardon Brooks
Foto: Bardon Brooks
Sønnen vil "hele morens hjerte" etter tapet av mannen hennes.

Carla og Karl Brooks har vært sammen i medgang og motgang, slik gifte par lover hverandre i kirken.

Men for det amerikanske paret har spesielt motgang vært en del av livet deres, etter at Karl fikk to tilfeller av slag som gjorde ham ute av stand til å jobbe, og i stedet betydde at han hadde behov for intens pleie.

Carla valgte å passe mannen hjemme, hvilket hun gjorde i de to etterfølgende årtier, selv om hun hun også havde parets søn Bardon å holde øye med og oppdra.

Da Karl døde for et års tid siden, bestemte Bardon at det var moren Carlas tur til å bli ”passet på”. Hun har gjort en så stor jobb og offer for at familien kunne fungere, at han ville skjemme henne bort med 20 opplevelser og en lang reise til blant annet Paris med alt betalt, lød overraskelsen hans til moren, kort tid etter farens død. 

Foto: Instagram Bardon Brooks

Turen skulle dermed være en slags takk for de 20 årene hun har passet Karl og familien, og nå forteller flere medier rundt om i Europa om sønnen som ville "hele morens hjerte", og i øyeblikket er de to på tur.

Foto: Instagram Bardon Brooks

På sin Instagram-profil avslørte han for to uker siden litt om sin nøye planlagte overraskelse, som riktignok krever litt hjelp fra andre:

- Hjelp!! Jeg prøver å med moren min til steder hun var for 55 år siden og gjenskape bildene av henne fra den gangen. Dette er et eller annet sted i Europa – men jeg aner ikke hvor? Er det noen som vet det?, spør han.

Bardon og Carla befinner seg for øyeblikket i Paris med Bardons partner, som har spart sammen til å backpacke for en stund med Bardon og Carla. 

Foto: Instagram Bardon Brooks

Utfluktene inntil videre inkluderer Versailles-slottet, Louvre-museet og Disneyland Paris.

Foto: Instagram Bardon Brooks