Hun så en vaskebjørn i hagen sin: Hva som gjemte seg bak, overrasket henne

24/02/2024 09:00

Mikkel Sletta

Viralt
Foto: YouTube
Foto: YouTube
Hun hadde aldri sett noe lignende.

Som ekspert klarte Rebecca å fange de to firbeinte vennene. Hun dro umiddelbart med den usannsynlige duoen til "Wildlife Rescue Center".

De ansatte der ble også forbløffet da de tok imot de uvanlige lodne vennene. Likevel klarte de å forklare saken for seg selv.

Viltvokterne undertekst den tilsvarende YouTube-videoen (se nedenfor): "Vi vet ikke hvordan de ble foreldreløse eller hvordan de fant hverandre, men de ble sammen til hjelpen kom."

Siden dyrene sannsynligvis ikke ville ha overlevd alene i naturen, tok Wildlife Rescue Center dem inn. Ikke bare for å øke dem, men også av en annen grunn.

De to pelskledde vennene bør skilles og introduseres for sine virkelige følgesvenner, hvorav noen for tiden var i sentrum.

de så stresset at de ikke ville spise. I desperasjon strakte skunken til og med ut labben mot det andre buret, hvor vaskebjørnen krøp sammen.

Til slutt kom dyrepasserne til fornuft og satte de to i et bur sammen, hvor de umiddelbart spiste fredelig mat og snart sovnet sammen.

"I over 40 år med redning av dyreliv har vi aldri sett en liten skunk og en liten vaskebjørn i tandem. Men med våre mange års erfaring har vi lært å være forberedt på hva som helst," skrev teamet.

Men så uvanlig som vennskapet var, tok det snart slutt. Så snart de to firbeinte vennene ble kjent med sine virkelige følgesvenner, glemte de raskt hverandre.

Det har nå gått noen måneder siden de to dyrene ble funnet i slutten av mai. Ifølge Wildlife Rescue Center, som brøt historien i midten av september, er de nå tilbake i naturen – sammen med sine meddyr.

Nedenfor kan du se et klipp av de to dyrene.