Hun sjekker telefonen hans, bankkontoen hans og setter ham gjennom en løgndetektor: Likevel er ekteskapet deres lykkelig

06/03/2024 06:00

Sofie

Viralt
Genrefoto: Shutterstock
Genrefoto: Shutterstock
Han må tåle mye fra kona, men det er en helt spesiell grunn til det.

I et oppsiktsvekkende intervju på ITVs 'This Morning' i 2013, åpnet Debbi Wood og ektemannen Steve opp om deres uvanlige forhold som har fanget publikums oppmerksomhet.

Debbi, kalt 'verdens mest sjalu kvinne', har nå funnet en måte å håndtere sin ekstreme sjalusi på, inkludert å kjøpe en løgndetektor som kan brukes på mannen hennes, Steve. Det skriver Unilad.

Debbies sjalusi går tilbake til de første dagene av forholdet, da Steve så en annen kvinne før de ble eksklusive.

Selv etter at forholdet ble offisielt, ble Debbis mistillit og sjalusi bare verre, noe som førte til regelmessige løgndetektortester og sjekk av Steves bank- og telefondetaljer.

Til tross for dette uvanlige aspektet ved forholdet deres, forsikret Steve i et oppfølgingsintervju at bruken av løgndetektoren nå er ekstremt sjelden.

Forholdet mellom Debbi og Steve er imidlertid ikke bare definert av sjalusi. Debbi har også satt begrensninger på hva Steve kan se på TV, spesielt serier som viser kvinner, da dette får Debbi til å få panikk.

Det er imidlertid en helt spesiell grunn til at Debbi reagerer og føler som hun gjør: tidligere traumatiske forhold har satt sitt preg på henne, samt en diagnose kalt 'Othello-syndromet', som er en tilstand hvor du føler paranoid sjalusi i et forhold.

Parets unike måte å navigere i forholdet på har skapt en dyp forståelse og respekt mellom dem. "Når vi ikke krangler om dette, er forholdet vårt helt fantastisk," sa Steve.

"Jeg får henne til å le på måter hun aldri har ledd før. Hun får meg til å le på måter jeg aldri har ledd før."

Foto: Facebook/El Ritmo De La Mañana

Læs også:

Ekspert avslører: Så ofte bør du faktisk dusje Alle har forskjellig syn på hvor ofte man skal dusje. Nå svarer en lege på hvor ofte du faktisk bør dusje
Far fikk sitt livs sjokk: Så baby i vaskemaskinen Det var et sjokk av de sjeldne som en far nylig opplevde da han kom hjem og sjekket den kjørende vaskemaskinen. Han hadde ikke forventet å stirre inn i et par øyne.