Hun tømmer en Coca-Cola flaske i toalettet: resultatet er overraskende

01/04/2024 20:00

Mikkel Sletta

Viralt
Foto: YouTube
Foto: YouTube
Coca-Cola er en populær brus kjent for sin karakteristiske smak og boblende tekstur. Men visste du at Coca-Cola også kan brukes til å rengjøre toalettet ditt?

Men hvordan fungerer Coca-Cola for å fjerne kalsiumavleiringer? Dette skyldes en kombinasjon av ingredienser i drikken, inkludert fosforsyre og karbonsyre. Disse syrene kan effektivt løse opp kalkavleiringer og gi en renere overflate på toalettet.

Slik gjør du det:

 1. Åpne en boks med Coca-Cola og hell den i toalettet for å dekke kalkavleiringene.

 2. La Coca-Colaen sitte på toalettet i minst en time slik at syrene kan virke på kalkavleiringene.

 3. Bruk en toalettbørste for å skrubbe overflaten ren.

 4. Skyll toalettet grundig med vann.

  Det er viktig å merke seg at bruk av Coca-Cola til å rengjøre toalettet kun bør være en nødløsning. Det er likevel best å bruke vanlige rengjøringsmidler som er laget for å fjerne kalkavleiringer og samtidig være skånsom mot overflatene i toalettet.

  Du bør heller ikke bruke Coca-Cola i stedet for å rengjøre toalettet regelmessig. Å opprettholde en regelmessig rengjøringsrutine er avgjørende for å holde toalettet hygienisk og fritt for bakterier.

  Alt i alt kan det å bruke Coca-Cola for å fjerne kalkavleiringer på toalettet være en praktisk og overraskende løsning på et vanlig problem på badet.

  Nedenfor kan du se trikset utfolde seg.