Hun trodde hun hadde møtt «sitt livs kjærlighet»: Ble sjokkert da han forklarte hvorfor han ikke ville gifte seg

26/04/2024 23:00

Emma

Viralt
Foto: Tiktok
Foto: Tiktok
En ung kvinne ble knust da kjæresten hennes sa at han ikke ville gifte seg med henne fordi hun ikke tjente nok penger.

Den unge kvinnen kunne ikke vært mer sjokkert over å høre kjæresten gjennom tre år si at han ikke ønsket å gifte seg med henne.

Alt som ledet opp til den samtalen så ut til å gå i riktig retning for paret.

I en video på det sosiale mediet TikTok svarte kvinnen på spørsmålet: «Fortell om en gang da en fyr gjorde noe som senket selvtilliten din til helvetes dyp.»

Hun delte videoen under brukernavnet @MadiMax og sa: "Jeg datet en fyr i tre år, og på slutten av det tredje året tenkte jeg på hvor 'vi gikk' med den."

– Vi har vært på store familieferier sammen, vi har opplevd mye, vi har snakket om ekteskap, og vi har snakket om fellesinntekten vår. Du har sagt noen virkelig gode ting til meg, og jeg har åpenbart sagt fantastiske ting til deg, fortsatte hun, ifølge The Sun.

Kvinnen var helt sjokkert over kjærestens svar, der han sa at fordi hun var lærer, kunne han ikke se hvordan ekteskapet deres skulle fungere. Og det var ikke selve jobben, men inntekten som var problemet.

«Hvor ser du oss om noen år?» spurte kvinnen sin daværende kjæreste.

Hun hevdet i videoen at svaret hans var følgende: "Jeg vet at jeg elsker deg veldig mye, og du er sannsynligvis den mest fantastiske personen jeg noen gang vil være sammen med i hele mitt liv. Du er så kjærlig og støttende."

"Men inntekten din får meg til å innse at jeg må ofre en visjon jeg har for fremtiden min. Så jeg kan ikke elske deg 100% fordi du er lærer," la han til.

Kvinnens video ble godt mottatt på sosiale medier, hvor den endte opp med å bli sett mer enn 154.000 ganger på kort tid. Videre var det også et bredt spekter av brukere på TikTok som var raske til å kommentere videoen.

– Det er rettferdig å prioritere, men å kaste bort noens tid er det verste. Hvordan kunne det ta ham tre år å bestemme noe han visste fra dag én, "sa en bruker.

– Jøss! Stikk av så fort du kan. La ham gifte seg og skille seg fra kvinnen som vil utnytte ham for pengene hans», skrev en annen.

"Jeg elsker hvordan det er inntekten din som ikke kan støtte drømmene hans - og ikke hans," kommenterte en tredje.

Læs også:

Dette er kroppens fysiske signaler når døden nærmer seg Døden er den naturlige avslutningen på livet. Kroppen kan bare holde ut i en begrenset tid, og kroppens signaler om at tiden er inne, er helt tydelige.
Vaskemaskinen er full av bakterier: Med dette trikset vil du utrydde dem på kort tid I de fleste hjem er vaskemaskinen ofte i bruk - og dette betyr også at du bør sørge for at den holdes ren.