Hund finner en liten kattunge og tar den med hjem: Hele internettet er rørt

08/07/2024 22:00

Emma

Viralt
Foto: Youtube
Foto: Youtube
Historien, som kunne vært tatt ut av en familiefilm, viser hvordan dyr kan vise bemerkelsesverdig omsorg for hverandre.

En søt historie utspilte seg under et kraftig regn i Abilene, Texas, da en hund ved navn Hazel dukket opp som redningsmann for en liten, tapt kattunge.

Det skriver Happily News.

Monica Burks kunne nesten ikke tro sine egne øyne da hun så sin tre år gamle hund Hazel ta ansvar for en liten kattunge midt i det kraftige regnet.

Hun hadde sluppet Hazel ut, men da Hazel ikke kom tilbake som vanlig, ble Monica Burks bekymret.

Hun så ut og så hvordan Hazel insisterte på å få oppmerksomheten hennes til familieskuret.

Til Monica Burks store overraskelse så hun Hazel gå nedover oppkjørselen med den lille, våte kattungen ved sin side. Hazel, som er en blanding av Yorkie, Chihuahua og Puddel, oppmuntret og ventet tålmodig på kattungen hver gang den stoppet.

Da den lille kattungen ikke kunne ta steget opp til huset, viste Hazel sin imponerende besluttsomhet og rørende instinkt ved å forsiktig ta kattungen med munnen og bære den inn i varmen i hjemmet.

Monica Burks har kalt kattungen Sheba og overlevert henne til broren Michael, som nå tar vare på henne.

Hun beskriver Sheba som en kjærlig liten skapning som var mindre enn hånden hennes da Hazel fant henne. Monica Burks håper at deres historie vil inspirere andre til å vurdere å adoptere dyr.

"Du trenger ikke å bruke mye penger på et dyr. Det er så mange hunder og katter som må reddes eller adopteres," sier hun.

Monica Burks adopterte selv Hazel og Hazels bror da de var valper etter at moren avviste dem.

– De har gitt meg så mye glede og latter. Jeg tror kanskje de reddet meg, avslutter Monica Burks med et smil.

Hazels rørende måte å ta vare på den tapte kattungen minner oss om kjærligheten som dyr bringer inn i våre liv, og viser at noen ganger kommer helter i form av en logrende hale og en våt nese.

Læs også:

Legg det under jordbærplanten din: Da får du sommerens beste avling Det er en vanlig frustrasjon blant jordbærdyrkere å se rikelig blomstring uten at innhøstingen følger etter.
Dette er hva vitenskapen sier om å spise en banan til frokost Selv om det ikke er ideelt som et første måltid, kan det være fordelaktig å spise en banan før frokost eller som en del av en balansert frokost.