Hund reddet både moren og babyens liv: Ulte til den gravide magen helt til eieren dro på sykehuset. Her fikk hun en sjokkerende beskjed

30/08/2016 08:15

Anniken Hauge

Viralt
Foto: Alhanna Butler/Facebook
Foto: Alhanna Butler/Facebook
En kvinne er spesielt lykkelig over familiens hund, etter den reddet både henne og babyen hennes fra å dø.

Engelske Alhanna Butler og kjæresten hennes Ricky hadde lenge prøvd å bli gravide. Så da paret sto med en negativ test, kastet de den naturligvis i søpla. Det skriver Mirror.

Men da de kom hjem hadde hunden deres Keola vært i søpla, og da paret så hva hunden hadde funnet, kunne de ikke tro sine egne øyne.

For Keola hadde fisket opp graviditetstesten fra søpla, og det viste seg at den slett ikke var negativ allikevel.

Artikkelen fortsetter under bildet

Foto: Alhanna Butler/Facebook

Paret ble forståelig nok lykkelige, og siden Keola på en måte hadde hatt en 'pote med i spillet', ble hunden etterhvert nært knyttet til Alhannas graviditet og voksende mage.

Månedene gikk, og med tiden opplevde Alhanna Butler store ryggsmerter i forbindelse med graviditeten. Hun dro derfor på sykehuset, men ble sendt hjem igjen med beskjed om at det kun skyldtes hennes slanke og spinkle kropp.

Hjemme igjen trøstet Alhanna Butler seg med legens ord, men hunden Keola var dog langt fra rolig.

Den trofaste hunden begynte nemlig å pipe og ule mot Alhanna Butlers mage, hvilket fikk Alhanna til å legge ut et bilde av Keola på Facebook, da hun hadde stirret intenst på Alhanna i nesten en time.

Artikkelen fortsetter under bildet

Foto: Alhanna Butler/Facebook

Til slutt ble Alhanna Butler urolig. Hunden hadde jo som besatt signalisert at noe var i veien med magen hennes, og til slutt valgte Alhanna Butler å ringe moren sin som ikke hadde den minste tvil: 

- Hunden fornemmer at noe er galt - dra på sykehuset med en gang.

Derfor dro Alhanna og Ricky tilbake til sykehuset, men de var akkurat kommet inn døren før Alhanna Butler plutselig falt om.

Hun ble da hastet til behandling og var døden nær. På intensivavdelingen fant legene ut at Alhanna hadde båret rundt på en antibiotika-resistent organisme i kroppen, som ingen hadde oppdaget. Ingen utover Keola, som på uforklarlig og utrolig vis klarte å fornemme at noe var galt med eieren sin.

Alhanna Butler kom seg heldigvis etterhvert, og etter ni måneders graviditet kunne hun føde en sunn og frisk gutt som ble døpt Lincoln.

Artikkelen fortsetter under bildet

Foto: Alhanna Butler/Facebook

- Jeg er absolutt ikke i tvil om at verken Lincoln eller jeg ville vært her i dag, hadde det ikke vært for Keola, forteller en lykkelig Alhanna Butler.

Og Keola er også glad. For siden Lincoln kom til verden har hun fått en 'lillebror' å passe på.

Foto: Alhanna Butler/Facebook