Hundeeier prøver å holde golden retriever unna bassenget: Det gikk ikke som planlagt

11/06/2024 19:00

Emma

Viralt
Foto: Tiktok
Foto: Tiktok
Eieren kan ikke holde hunden sin borte fra bassenget.

Når solen skinner, er det ikke bare folk som nyter varmen – våre firbente venner er like ivrige etter å bli med på sommerens gleder.

En spesielt ivrig golden retriever ved navn Tucker er veldig glad i vann.

Det skriver Newsweek.

Tuckers eier bestemte seg for å sette opp et gjerde mellom gresset og bassengområdet i håp om å forhindre at den energiske hunden hoppet rett i vannet.

Gjerdet, som ble satt opp som en quick fix, var imidlertid ikke det mest solide. Håpet var at det skulle være nok til å holde Tucker ute.

Men som mange hundeeiere sikkert vet, kan hunder være utrolig oppfinnsomme når det gjelder å nå sine mål.

En video delt på TikTok av @tuckerbeansmama viser hvor oppfinnsom Tucker kan være. I videoen ser man Tucker løpe rett til enden av gjerdet, der den møter skuret.

Denne delen av gjerdet var litt svakere og litt bøyd ned i midten. Tucker, utspekulert som han er, stakk nesen under gjerdet og vred raskt resten av kroppen gjennom.

Deretter satte han kursen mot bassenget i full fart, mens eieren kunne høres rope: «Unnskyld!»

Mens Tucker nøt en forfriskende svømmetur, kunne ikke eieren hans annet enn å utbryte: "Hva gjør du? Det er ikke en god gutt.

Så neste gang du tenker på å sette opp en barriere for hunden din, husk Tucker – og vær forberedt på at ting kanskje ikke går helt som planlagt.