Hundeeier ville ha ulvelignende hund: Resultatet får de fleste til å ta en ekstra titt

27/06/2024 11:00

Emma

Viralt
Foto: Tiktok
Foto: Tiktok
Hunden ser veldig spesiell ut.

En amerikansk kvinne, Alyssa, drømte om en hund som kunne bringe en bit av fortidens ville ulver inn i hverdagen. Drømmen hennes førte henne til en oppdretter som hevdet å kunne levere en hund som lignet den utdødde ulven, "Aenocyon dirus" - også kjent som den "forferdelige ulven".

Det skriver det tyske medie Heute.

Denne sagnomsuste skapningen ble utryddet for mer enn 10.000 år siden, men nå hadde Alyssa klart å finne en hund som så ut som den.

Alyssa kalte sin lille svartgrå valp "Lupin", inspirert av den sympatiske varulven fra "Harry Potter" -serien. Etter hvert som valpen vokste, begynte den å vise tegn på å være alt annet enn vanlig.

Den lille klumpen utviklet seg til en stor, majestetisk skapning som vakte oppmerksomhet overalt hvor den gikk.

I dag veier Lupin imponerende 68 kg og har et stolt, grått skjegg. Utseendet hans får forbipasserende til å stoppe opp og beundre den fryktinngytende figuren hans.

Men til tross for sitt ville utseende, er Lupin vennlighet selv og elsker å kose seg med fremmede.

En DNA-analyse avslørte Lupins hemmelighet: Han er en unik blanding av flere hunderaser. Oppdretteren hadde brukt en blanding av schæferhund, alaskan malamut, irsk ulvehund og anatolisk gjeterhund for å skape den perfekte "ulvelooken".

Denne genetiske cocktailen forklarer både hans imponerende utseende og vennlige natur.

Med sine mange røtter fra forskjellige hunderaser lever han et sunt og lykkelig liv, noe som viser at noen ganger kan en "ulv" også være en vennlig gigant.

Så selv om Alyssa virkelig ønsket seg en ulv, fikk hun en unik og elskelig venn i Lupin.

Læs også:

Legg det under jordbærplanten din: Da får du sommerens beste avling Det er en vanlig frustrasjon blant jordbærdyrkere å se rikelig blomstring uten at innhøstingen følger etter.
Dette er hva vitenskapen sier om å spise en banan til frokost Selv om det ikke er ideelt som et første måltid, kan det være fordelaktig å spise en banan før frokost eller som en del av en balansert frokost.