Hunden Pumpkin var sekunder unna å bli avlivet - men så skjedde et sant mirakel

02/06/2024 13:00

Emma

Viralt
Foto: Privat
Foto: Privat
Planen var klar. Hunden måtte avlives etter mistanke om kreft.

Hunden Pumpkin ble funnet forlatt av sin menneskelige venn utenfor en hundegård, hvor livet hans stille løp ut.

Veterinærene mistenkte at han hadde kreft, men da de var i ferd med å avlive ham, kom redningsmannen, som hadde kjørt fem timer for å nå ham.

For mens Pumpkin var på Celandine Wood Animal Rescue, la de merke til et drastisk fall i vekten hans, som hadde falt fra 30 til 15 kilo etter noen måneder.

De ansatte «mistenkte at han hadde kreft», og som følge av de økende behandlingskostnadene mente man det var best at han ble avlivet.

Men så kom Sharon Williams inn i bildet, skriver Mirror.

Hun har tidligere vært med på å redde dødsdømte hunder fra samme kennel. Så da hun fikk beskjed om hun kunne ta vare på Pumpkin, falt svaret umiddelbart.

– Jeg ringte kvinnen og sa at vi kunne ta gresskar. Men hun sa at vi var sent ute, da de har bedøvet ham og nå avliver ham.

– Jeg hadde vært ute og vasket hagen min da jeg fikk tekstmeldingen. Hjertet mitt sank fordi jeg visste at hvis jeg bare hadde sett teksten noen minutter før, ville han fortsatt være i live.

Men det var fortsatt håp.

Sharon fikk igjen en melding fra den samme kennelen fordi de ikke kunne finne en blodåre.

«Kan du fortsatt ta ham?», sa han.

Uten å nøle la Sharon ut på en fem timers reise for å hente gresskar.

– Han hadde på seg en liten gresskarfarget genser, og det var der vi fikk navnet, for han het egentlig George. Selv om han var helt avmagret og så sliten, trist og syk ut, logret han med halen da han så oss. Du kunne se at han bare ønsket å bli elsket.

Under Sharons forsiktige omsorg hadde Pumpkin blodprøver og en spesialisert ultralydsskanning, som utelukket kreft.

Da hun mistenkte matallergi, byttet hun ham til et spesialisert hypoallergent diett, og han begynte snart å gå opp i vekt. Etter noen uker på den spesielle dietten var Pumpkin ugjenkjennelig.

Gresskar har siden funnet et evig hjem med nye eiere, som falt pladask for ham.

"En av våre hundeluftere var fornøyd med ham og ønsket at han skulle bli tatt vare på, og da bestemte hun seg for å beholde ham. Hans nye eiere tar ham med på lange turer på landsbygda, og han elsker det. Han har til og med en kone, dvergdachsen Ginny. Han bare elsker mennesker og er alltid glad når han ligger og koser seg ved siden av noen i sofaen."

Læs også:

Legg det under jordbærplanten din: Da får du sommerens beste avling Det er en vanlig frustrasjon blant jordbærdyrkere å se rikelig blomstring uten at innhøstingen følger etter.
Dette er hva vitenskapen sier om å spise en banan til frokost Selv om det ikke er ideelt som et første måltid, kan det være fordelaktig å spise en banan før frokost eller som en del av en balansert frokost.