Hunden ventet trofast utenfor eierens inngangsdør i 2 uker: Sannheten er hjerteskjærende

18/04/2024 20:00

Sofie

Viralt
Genrefoto: Youtube
Genrefoto: Youtube
Hund ventet på at familien skulle komme hjem, men det som skjer videre er utrolig.

Hunden, kalt Salvatore, ventet tilsynelatende på familien i to uker på dørstokken til hjemmet deres i Florida. Det Salvatore ikke visste var at familien hans hadde flyttet uten å ta ham med seg. 

Det skriver The Mirror.

Etter at Salvatore forgjeves hadde ventet i to lange uker på at familien endelig skulle komme hjem til ham igjen, ble han reddet av Everglades Angels Dog Rescue, som senere også fant et nytt hjem til ham.

En Everglades Angels Dog Rescue-ansatt uttaler: "Salvatore ventet og ventet, og trodde at familien hans ville komme tilbake for ham."

Salvatores rørende historie ble raskt populær på Everglades Angels Dog Rescues Facebook-side, hvor mange har fulgt hans fremgang og leter etter et nytt hjem.

To måneder etter at Salvatore ble reddet, fant han endelig et permanent hjem.

En ansatt utdyper: «Det utrolige er at Salvatore har havnet hos en familie som tidligere har hatt suksess med å adoptere en hund. En vakker familie for en vakker hund."

Reaksjonene på sosiale medier spenner fra glede over at Salvatore fant et nytt hjem til forargelse over at noen ville forlate hunden sin. Salvatores historie viser dermed både en menneskelig fiasko, men også en stor medfølelse.

Læs også:

Kvinne legger sitronene sine i fryseren – så skjer magien som får nordmenn til å gape De færreste vet hvorfor du bør legge sitronene dine i fryseren.
Dette er kroppens fysiske signaler når døden nærmer seg Døden er den naturlige avslutningen på livet. Kroppen kan bare holde ut i en begrenset tid, og kroppens signaler om at tiden er inne, er helt tydelige.