Hundens hode fast i en benk i flere timer: Plutselig vises løsningen

09/07/2024 13:10

Emma

Viralt
Foto: Tiktok
Hunden Holly hadde en ganske ubehagelig hendelse da hodet hennes plutselig ble sittende fast urokkelig.

Det som startet som en vanlig tur til stranden med eieren hans, endte opp med å bli dramatisk da Hollys hode plutselig ble sittende fast i et benkrekkverk på jakt etter et stykke brød som noen hadde lagt igjen på benken.

Veterinær Tomas Pinto Basto fikk derfor kort tid etter en nødtelefon fra en svært bekymret hundeeier. Tomas, som forberedte seg på en operasjon på et annet kjæledyr, ba eieren om å kontakte andre veterinærer eller ringe brannvesenet.

Likevel klarte han ikke å gi slipp på tanken på Holly, og han valgte derfor å ringe Hollys eier senere samme dag for å følge opp situasjonen, og der fikk han beskjed om at Holly fortsatt var fanget.

Det skriver Newsweek

Med klinikken bare fem minutter unna Holly, bestemte Tomas seg for å kjøre ut til lokalet. Da han kom til åstedet, fant han Holly omgitt av brannmenn og de grusomme eierne. Etter to timer i den ubehagelige stillingen var Holly synlig utmattet.

Tomas prøvde forsiktig å lirke Hollys hode for å finne riktig vinkel, men hundens adrenalinnivå og angst gjorde det umulig. Brannmennene vurderte å sage fra benken, men Tomas fryktet at Holly ville være i fare.

Som en siste utvei foreslo han anestesi, selv om han forklarte eieren at det var risiko forbundet med det. Ifølge American Kennel Club kan anestesi forårsake alt fra mild oppkast til livstruende komplikasjoner som hjertestans eller hjerneslag.

Det var imidlertid ikke noe annet alternativ: Holly måtte løslates nå.

Etter å ha gitt Holly en vanlig bedøvelse som Tomas bruker i sin praksis, var veterinæren endelig i stand til å få Hollys nakke i riktig vinkel og frigjøre henne.

Etter det fikk Holly litt oksygen og kom seg raskt.

"Eierne var supertakknemlige og glade for den lykkelige slutten, og jeg var begeistret for at det gikk ganske greit når det kunne vært mye verre," sa Thomas.

Holly har nå kommet seg helt og har det veldig bra. Noen dager etter hendelsen var hun innom klinikken for å si takk og levere inn et kort og en konfekteske. En virkelig lykkelig slutt for en modig labrador og hennes redningsmann.

Læs også:

Legg det under jordbærplanten din: Da får du sommerens beste avling Det er en vanlig frustrasjon blant jordbærdyrkere å se rikelig blomstring uten at innhøstingen følger etter.
Dette er hva vitenskapen sier om å spise en banan til frokost Selv om det ikke er ideelt som et første måltid, kan det være fordelaktig å spise en banan før frokost eller som en del av en balansert frokost.