Huseier fikk uventet besøk på terrassen: Vent til du ser hvem som har lånt utesofaen

15/06/2024 19:00

Emma

Viralt
Foto: Facebook
Foto: Facebook
En veldig sliten og uventet gjest hadde funnet veien til en komfortabel utesofa.

Noen ganger hender det at du opplever noe som overrasker eller overrasker deg så mye at du aldri glemmer det.

Nettopp en slik opplevelse opplevde nylig en huseier i San Francisco da han våknet til en noe uventet gjest på terrassen.

Nederst i artikkelen kan du se bilder av den uventede gjesten.

Det skriver The Dodo.

Den uventede gjesten var ingen ringere enn en søvnig prærieulv som hadde gjort terrassen om til et midlertidig hvilested.

Prærieulven, som benyttet seg av terrassens komfortable utesofa med puter, sov fredelig da huseieren først oppdaget den.

Huseieren trodde først at det sovende dyret var en vanlig hund fra nabolaget, men det viste seg å være et vilt dyr.

Dyrepleie- og kontrollsjefen for Animal Care &; Control San Francisco ble oppringt av huseieren, som var bekymret for prærieulvens velvære.

Heldigvis viste det seg at ulven bare var ekstremt søvnig og ikke trengte hjelp.

– Jeg gikk bort til prærieulven og begynte å snakke med ham, og sa at det var på tide å stå opp. Han så på meg, reiste seg, strakte seg og gikk til kanten av eiendommen, sier representanter fra dyrevernorganisasjonen.

Etter den sårt tiltrengte luren returnerte prærieulven til det omkringliggende skogkledde området som grenser til hjemmet.

Selv om San Francisco er en tett befolket by, er det fortsatt hjem til rundt hundre coyoter som vanligvis trives med mennesker, men ofte unngår offentlig oppmerksomhet.

Denne søvnige prærieulven bestemte seg imidlertid for å gjøre et unntak og nyte litt ekstra komfort på en privat terrasse.

Du kan se bilder av det i innlegget, som du kan se nedenfor.

Læs også:

Dette er hva vitenskapen sier om å spise en banan til frokost Selv om det ikke er ideelt som et første måltid, kan det være fordelaktig å spise en banan før frokost eller som en del av en balansert frokost.
Kronprinsessen er gravid: Viser frem babymagen Kronprinsparet venter sitt første barn.