Hver eneste kveld stod han i vinduet - helt til naboen sendte en melding

13/10/2017 13:03

Anniken Hauge

Viralt
Her i dette vinduet stod den uhyggelige skikkelsen hver eneste kveld. Foto: Kellie Burkhart
Her i dette vinduet stod den uhyggelige skikkelsen hver eneste kveld. Foto: Kellie Burkhart
Den amerikanske tenåringsjenta Kellie Burkhart har nå delt den svært overraskende meldingen fra naboen sin, som siden har gått viralt.

Tirsdag denne uken mottok familien Burkhart fra Tennesse i USA en underlig sms fra naboen over gata.

Det var Kellie Burkharts far som fikk meldingen på Facebook, hvor naboen skrev at 'han var lei av å bli skremt av hva enn det var som stod i datterens (Kellie Burkharts, red.) uhyggelige soveromsvindu'. 

Vedlagt i meldingen lå det et bilde av den uhyggelige skikkelsen naboen hadde utsikt til hver eneste kveld.

Det skriver Buzzfeed.

Det naboen ikke visste var at tenåringsjenta som bodde ovenfor ham nemlig er stor fan av skuespilleren Jensen Ackles som spiller i serien 'Supernatural'.

Som en ekte hyllest til skuespilleren som i serien jakter på og dreper mystiske vesener, har Kellie Burkhart satt opp en stor pappfigur av ham foran vinduet på soverommet. Og det er tilsynelatende denne 'skikkelsen' som har skremt naboen flere netter.

- Jeg vet ikke hvor lenge dette har skremt naboen, men det må ha vært relativt lenge siden jeg har hatt pappfiguren av Dean (Jensen Ackles' karakter i serien, red.) stående foran vinduet i flere månder. Det var selvfølgelig ikke meningen å skremme naboen, det var rett og slett bare det beste stedet å sette den, forteller hun til Buzzfeed.

Videre forteller hun at både hun og faren fikk seg en god latter av hendelsen, men at de også fikk litt dårlig samvitiighet overfor naboen, som familien deres er gode venner med.

Plakaten står fortsatt på jentas rom, men hun har nå dratt ned persienne bak så naboen slipper å se den skumle skikkelsen hver kveld.

Etter Kellie Burkhart la ut en Twitter post om den komiske hendelsen, har innlegget gått viralt og blitt retweetet nesten 34.000 ganger og over 53.000 brukere har likt posten. Fox News har også laget et innslag om hendelsen.

Les også: Ny trend: Luftig og ledig naken-yoga