Influenser gikk berserk på sushirestaurant etter å ha blitt nektet gratis mat: Da tilbød restauranten dette i stedet

27/03/2024 12:00

Sofie

Viralt
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Den humoristiske hendelsen mellom en influenser og en restaurant oser av sarkasme.

Lucky Ramen og Sushi i Ancoats har tatt en humoristisk kamp med en influenser som forventet gratis mat i bytte mot eksponering i sosiale medier.

Etter å ha avvist influenserens tilbud om en gratis brunsj til henne og kjæresten i bytte mot et innlegg, la restauranten først ut influenserens forespørsel og deretter hennes frustrerte reaksjon på deres avslag.

Det melder Manchester Evening News.

Influenseren, hvis identitet restauranten har valgt å holde anonym, utløste en storm av sinne med meldingen sin:

"Vi går dit vi vil, spiser det vi vil, og til slutt - det er helt gratis! HVEM LER NÅ???" Hun fortsatte med å anklage restauranten for å prøve å avsløre influenseren, i tillegg til å håne restaurantens "arroganse", som hun sa gjorde henne ukomfortabel.

I et sarkastisk svar hånet Lucky Ramen og Sushi tydelig på influenserens forventninger.

«Vi ruller nå ut den røde løperen for alle de gratis måltidene du ønsker deg», skrev de og la til at kokkene også var villige til å donere sine Crocs og Birkenstocks som en ekstra takk for influencerens «kjærlighetsarbeid».

Restauranten gikk så langt som å 'på spøk' tilby en æresmedalje fra krigen i Japan og en miljøvennlig hybrid rullestol som belønning.

Reaksjonene på sosiale medier kom raskt og var fulle av ironi.

En bruker spurte spøkefullt om muligheten for et gratis måltid, bare for å spise maten, men avslå gamle sko, mens en annen påpekte at restauranten ikke trengte influencerens eksponering i det hele tatt fordi "vi står alle i kø for å få bord. Og det gjør vi gjerne."

Læs også:

Ekspert avslører: Så ofte bør du faktisk dusje Alle har forskjellig syn på hvor ofte man skal dusje. Nå svarer en lege på hvor ofte du faktisk bør dusje
Far fikk sitt livs sjokk: Så baby i vaskemaskinen Det var et sjokk av de sjeldne som en far nylig opplevde da han kom hjem og sjekket den kjørende vaskemaskinen. Han hadde ikke forventet å stirre inn i et par øyne.