Ingen gjester oppdaget at paret bodde i Disneyland i 15 år: Vent til du ser "huset" deres fra innsiden

08/07/2024 05:00

Emma

Viralt
Foto: Youtube
Her får du muligheten til å se hvordan paret bodde.

Disneyland er kjent for å være toppen av pop i verden av fornøyelsesparker.

Den første versjonen av Disneyland, som ligger i Anaheim, Florida, åpnet tilbake i 1955, og parken er den eneste designet og bygget under tilsyn av Walt Disney.

Selv om mange ting har skjedd med og rundt parken siden den gang, er historien om paret, Owen og Dolly Pope, fortsatt den mest bemerkelsesverdige av dem alle.

Det skriver Xataka.

Owen og Dolly giftet seg i 1935, og deretter reiste de rundt i California med hesteshowene sine.

I 1950 ble de oppdaget av en Disney-kunstner ved navn Harper Goff, som anbefalte Walt Disney selv å se en av parets forestillinger.

På den tiden var Disney i økonomiske problemer, og de lette etter nye måter å utvide selskapet på.

Etter å ha sett Owen og Dollys show, inviterte Walt Disney paret til lunsj, hvor han la ut sin visjon om en ny temapark som de ville være en del av.

Og slik ble det.

I 1951 ble den visjonen en realitet da paret flyttet til Disneys studioer i Burbank og bodde der i en campingvogn mens de forberedte sitt fremtidige hjem i Disneyland.

De endte opp med å bo i et hus på stedet i parken der den populære attraksjonen 'Big Thunder Ranch' senere ble etablert.

Tre dager før parken offisielt åpnet, flyttet de inn og ble en integrert del av parkens drift.

De hadde ikke bare fått lov til å bo der på grunn av Disneys gode vilje, men fordi de var ansvarlige for å opprettholde alt relatert til hesteshow.

Senere har publikum blitt invitert inn i parets beskjedne leiligheter, som du kan se på bildet nedenfor.

Foto: Youtube

Ifølge Xataka oppdaget ingen gjester at paret bodde der de gjorde.

Da Disneyland opplevde stor suksess, begynte Disney å utforske muligheter for å åpne parker i andre deler av verden.

I 1971 flyttet Owen og Dolly for å hjelpe til med å bygge det vi i dag kjenner som "Walt Disney World Resort". Fire år senere trakk paret seg.

Læs også:

Legg det under jordbærplanten din: Da får du sommerens beste avling Det er en vanlig frustrasjon blant jordbærdyrkere å se rikelig blomstring uten at innhøstingen følger etter.
Dette er hva vitenskapen sier om å spise en banan til frokost Selv om det ikke er ideelt som et første måltid, kan det være fordelaktig å spise en banan før frokost eller som en del av en balansert frokost.