Ingen slapp unna da parkeringsvakten gikk berserk: Alle bilene på stedet ble bøtelagt

16/05/2024 09:00

Emma

Viralt
OBS Arkivfoto. / Foto: Shutterstock.com
OBS Arkivfoto. / Foto: Shutterstock.com
Alle bilene på stedet ble bøtelagt.

Til en bilists forbauselse oppdaget han en parkeringsplass der alle kjøretøy så ut til å ha fått utdelt en parkeringsbot.

Det skriver Mirror.

Den aktuelle sjåføren har nå delt et bilde av parkeringsplassen, som skal ha blitt tatt på High Wycombe Station, High Wycombe, Buckinghamshire.

En hel parkeringsplass med bøter

Selv om årsakene ikke er helt klare, har hver bil på bildet det som ser ut til å være en gul parkeringsbillett festet til frontruten.

Bilisten bemerket at scenen så mer ut som "rabattgangen i Waitrose" enn et sted å forlate kjøretøyet.

Da bileieren la ut bildet på det sosiale mediet Reddit, skrev personen teksten:

"Parkeringsvakten på High Wycombe Station fikk sin bonus i dag," under bildet.

Kan skyldes datafeil

En rekke andre Reddit-brukere ble like forvirret av synet og begynte å legge ut sine egne forskjellige teorier om hva som egentlig foregikk.

En person foreslo:

"Jeg vil gå med datafeil. Jeg vedder på at de alle har betalt gjennom appen, men skiftlederens app er ikke synkronisert ordentlig, så han har helt kvittet seg med Parking Pataweyo på dem."

En annen kommenterte:

– En annen mulighet er at dette faktisk ikke er parkeringsbøter. Jeg har mottatt noen ganske kreative markedsføringsbrosjyrer på forskjellige biler gjennom årene som bevisst etterlignet bøter. Selv om de aldri så sånn ut. Imidlertid ville de trenge et ganske stort markedsføringsbudsjett for å legge dem alle i de klissete gule plastkonvoluttene bare for en bilbrosjyrekampanje.

Læs også:

Dette er kroppens fysiske signaler når døden nærmer seg Døden er den naturlige avslutningen på livet. Kroppen kan bare holde ut i en begrenset tid, og kroppens signaler om at tiden er inne, er helt tydelige.
Kvinne legger sitronene sine i fryseren – så skjer magien som får nordmenn til å gape De færreste vet hvorfor du bør legge sitronene dine i fryseren.