Internett elsker morsom hundevideo: To hunder med svært forskjellige personligheter

28/06/2024 13:00

Emma

Viralt
Foto: Youtube
Foto: Youtube
De to hundene oppfører seg helt forskjellig.

Når det gjelder hunder, er det ikke uvanlig å se forskjellige personligheter. Men hjemme hos Amy Wilson er forskjellen mellom hennes to cocker spanieler så slående at den har tatt internett med storm.

Det skriver Newsweek.

Amy Wilson fra Storbritannia eier to søte hunder: Odin, en 18 måneder gammel rolig sjel, og Bonnie, hans livlige 13 måneder gamle søster.

I en viral TikTok-video fra 29. mai har Amy Wilson filmet deres kontrasterende oppførsel mens de begge venter på middag. TikTok-brukerne kan ikke få nok av de to hundene hvis personligheter er helt forskjellige fra hverandre.

Odin sitter helt stille med et morsomt ansiktsuttrykk, mens Bonnie oppfører seg helt gal.

Bonnie ble adoptert for noen måneder siden og brakte umiddelbart kaos med seg. På den første turen utenfor røk båndet og hun var borte i tre dager.

– Perioden hun var borte var et komplett mareritt, sier Amy Wilson.

Da Bonnie endelig kom hjem, hadde hennes sjenerte oppførsel blitt til en endeløs energi og glede.

I videoen ser vi Bonnie hoppe opp og ned mens hun bjeffer høyt i sin utålmodighet, mens Odin derimot venter rolig.

I bildeteksten til videoen skrev Amy Wilson: "Da du ble oppdratt til å være en god kristen gutt og vente pent på middagen din, men mamma bestemte seg for å prøve å rehabilitere et crackhead."

Læs også:

Legg det under jordbærplanten din: Da får du sommerens beste avling Det er en vanlig frustrasjon blant jordbærdyrkere å se rikelig blomstring uten at innhøstingen følger etter.
Dette er hva vitenskapen sier om å spise en banan til frokost Selv om det ikke er ideelt som et første måltid, kan det være fordelaktig å spise en banan før frokost eller som en del av en balansert frokost.