"Jeg brukte åtte år på å grave en hule i hagen min - alt gikk bra helt til kommunen kom på besøk"

01/06/2024 10:00

Sofie

Viralt
Foto: X
Foto: X
Det hele startet med en kjent historie: en tenåring ble lei av å krangle med foreldrene og ønsket desperat sitt eget sted.

Andres Canto, en 14 år gammel tenåring, lot frustrasjonene ta ham til nye dybder da han bestemte seg for å gå i gang med et åtteårig prosjekt for å bygge sitt eget hjem under hagen deres.

Andres jobbet med utgravingen for hånd i all fritiden, og brukte blant annet en enkel hakke i foreldrenes hage i La Romana i Spania. Dette er skrevet av The Sun.

Åtte år senere hadde 22-åringen gjort om hullet sitt til et hjem fem meter under bakken, med egen stue, soverom og trapp. Den unge gutten har nå utstyrt sitt underjordiske gjemmested med noen luksusartikler, inkludert WiFi, et musikkanlegg og til og med en komfyr.

Bemerkelsesverdig nok sa han at foreldrene hans har det bra med at hagen deres blir revet i stykker og fylt med verktøy og utstyr. Og likevel ble planene hans nesten forpurret da nyheten om hans skjulte hule nådde de lokale myndighetene.

Kommunen spurte om hans nye bolig var lovlig bygget.

"Jeg har måttet be om byggetillatelse - Nå kommer kommunen for å se alt og behandle papirene. Ting er allerede alvorlig," sa han.

Heldigvis oppdaterte han fansen sine på sosiale medier X, og skrev at kommunen ikke kunne erklære grotten som ulovlig konstruksjon, da den ikke kunne klassifisere den som kjeller, tilbygg eller lagerstruktur.

"Alt er bra gutta, de er veldig hyggelige," sa Andres også.

Da han var yngre, brukte den frustrerte tenåringen grotten mer som en frisone vekk fra familien. Men under pandemien ble lidenskapen hans for å renovere og utvide sitt underjordiske tilfluktssted gjenoppstått.

Han begynte å dele reisen sin på nettet i april i fjor. Da han gravde dypere, begynte Andres å forsterke rommene sine ved å bruke buede innganger og hvelvede tak slik at de ikke skulle kollapse.

"Brutal fysisk forandring. Mindre kondisjon, flere grotter," spøkte han med utseendet sitt, som var blitt en realitet på grunn av det harde arbeidet med å bygge den store hulen.