Jenna klaget over naboens høylytte 'kveldsmoro': Hun forventet aldri hva som skjedde videre

25/02/2024 12:00

Mikkel Sletta

Viralt
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Hun fikk ikke sove på grunn av naboens høylytte kveldsaktiviteter.

Mange som har bodd i nære omgivelser som et boligkompleks vet hvordan de skal overhøre naboenes intime øyeblikk gjennom veggene.

19 år gamle Jenna hadde akkurat en slik opplevelse. En kveld, da hun prøvde å sovne, ble nattetiden hennes forstyrret av lyder fra naboleiligheten, der det tydeligvis foregikk.

Dette førte til at hun bestemte seg for å skrive en høflig lapp til naboen for å gjøre oppmerksom på den urovekkende støyen.

Opplevelsen hennes tok en uventet vending, som beskrevet av Newsner.

I brevet hun utarbeidet til sin støyende nabo sto det:

"Kjære nabo. Kan du være så snill å elske litt roligere? Noen av oss prøver å sove og foretrekker ikke å bli minnet på vår ensomhet... Dere kan nyte hverandres selskap så mye dere vil - bare på et lavere volum . Mange takk!"

Etter å ha lagt brevet under døra til naboen, skyndte hun seg tilbake til sin egen leilighet.

Kort tid etter oppdaget hun et svar på døren fra naboen som var overraskende:

"Kjære nabo, jeg er veldig lei meg for dette. Jeg var ikke klar over at jeg var så høylytt, og ja, å være høylytt under sex kan være ganske opphissende, men det var på din bekostning, noe jeg beklager virkelig", Skrev naboen og la til: "Jeg vil definitivt gjøre en innsats for å kose meg på et mye lavere volum i fremtiden. Og ikke bekymre deg, du vil ikke være alene for alltid. Den rette personen kommer når tiden er inne. Selv var jeg singel i 18 år."

Som en del av unnskyldningen deres, inkluderte naboen også en sjokoladeplate til Jenna, som hun delte på sin X-konto (tidligere kjent som Twitter-konto).

Den kan sees nedenfor:

Foto: X