Jessie har nettopp satt seg til rette i flyet da hun hører lyden av at det ene armlenet faller ned

20/07/2017 09:15

Anniken Hauge

Viralt
Hun hadde nettopp satt seg til rette i flysetet og gledet seg over å ha hele raden for seg selv. Men plutselig så hun at armlenet dumpet ned.

Av og til har man bare flaks. 

Da amerikanske Jessie Char i forgårs skulle fly fra Long Beach i California til hjembyen San Francisco i USA, ventet det henne en gledelig overraskelse da hun kom frem til setet sitt. 

Flyet var ikke fullbooket, og derfor var de to setene på raden hennes helt tomme, hvilket ga henne mulighet til å legge seg ned under den halvannen time lange flyturen hjem, skriver Today.com

- Jeg skulle fly hjem til San Francisco, og jeg var så glad for at jeg kunne boltre meg på alle tre setene, sier Jessie Char til Today.com.

Men gleden var kortvarig. 

Før Jessie Char fikk tatt de tomme setene i bruk, hadde en kvinnelig passasjer på raden bak henne også spottet de tomme setene, og ønsket å utnytte situasjonen til sin fordel. 

 

- Et par minutter etter hørte jeg armlenene dumpe ned. Jeg kikket bort og trodde at hengselet hadde gått i stykker. Da så jeg en fot stikke frem, og deretter en fot til, og det ble virkelig viftet med tærne, sier Jessie Char til today.com. 

Kvinnen med føttene så sitt snitt til å ta av seg både sko og sokker, for deretter å stikkene føttene sine mellom setene og hvile de på armlenet. 

Men det var ikke det eneste den atletiske passasjeren kunne bruke føttene sine til.  Under flyturen brukte kvinnen nemlig også føttene sine til å lukke gardinene på flyets vindu. 

- Jeg prøvde å få kontakt med en av flyvertinnene på flyet, men da jeg fikk tak i en, hadde kvinnen diskré trukket føttene sine tilbake, forteller Jessie Char, som siden har lagt bildene av den merkelige oppførselen på Twitter. 

Innlegget har fått over 18.000 likes og er blitt delt mer enn 3.600 ganger. 

Men er det Jessie Char som bare burde slappe av litt, eller er kvinnens oppførsel upassende? Delta i debatten på Facebook.

 

Læs også:

Ekspert avslører: Så ofte bør du faktisk dusje Alle har forskjellig syn på hvor ofte man skal dusje. Nå svarer en lege på hvor ofte du faktisk bør dusje
Far fikk sitt livs sjokk: Så baby i vaskemaskinen Det var et sjokk av de sjeldne som en far nylig opplevde da han kom hjem og sjekket den kjørende vaskemaskinen. Han hadde ikke forventet å stirre inn i et par øyne.