Jette oppdaget brev på frontruten etter IKEA-tur: Ble rasende da hun ringte nummeret

11/05/2017 09:00

Anniken Hauge

Viralt
Foto: Privat foto
Foto: Privat foto
En tur til Ikea i endte med sinne og frustrasjon for Jette Scheutz Løvenkrands. Hun fant en stor bulk i bilen og en uforskammet beskjed på frontruten.

Mens Jette Scheutz Løvenkrands hadde shoppet på Ikea i Danmark onsdag formiddag, hadde en annen bilist kjørt inn i hennes grå Audi A6 som stod på parkeringsplassen. 

Så snart hun så bilen sin, oppdaget hun den dype bulken og flere riper i lakken langs bilens høyre baklykt. 

Foto: Privat foto

Heldivis var det en lapp på frontruten, hvilket fikk Jette Scheutz Løvenkrands til å puste lettet ut, som hun skriver til den flaue bilisten på Facebook:  

Foto: Privat foto

 

- Du var så vennlig å legge en lapp på frontruten hvor du unnskylder deg, og til og med et telefonnummer du kan kontaktes på. Fjo, tenker jeg. For et ærlig menneske!, skriver Jette Scheutz Løvenkrands i innlegget sitt.

Foto: Privat foto

- Unnskyld for at jeg traff bilen din. Ring til meg, sto det i det håndskrevede brevet etterfulgt av et telefonnummer.

Men det var bare ett problem.

Det var nemlig ikke synderens telefonnummer som hadde blitt etterlatt på frontruten. Da Jette Scheutz Løvenkrands ringte nummeret, var det en intetanende bedriftseier som tok telefonen. 

Det gjorde Jette Scheutz Løvenkrands så rasende at hun straks dro hjem og delte opplevelsen på Facebook:

- Men neida, så enkelt skulle det ikke være - for nummeret du har skrevet er søren meg IKKE ditt! Nå tenker jeg at det ville vært helt fantastisk, hvis denne beskjeden kunne nådd frem til deg, så du kan få rettet opp i den feilen i telefonnummeret, som må ha sneket seg inn, skriver hun på Facebook.

Se Jette Scheutz Løvenkrands innlegg i sin helhet nedenfor.