John veide over 240 kilo og brukte 8XL: Bare 15 måneder senere er han helt ugjenkjennelig

16/05/2024 07:00

Emma

Viralt
Foto: Facebook
Foto: Facebook
Da John møtte sitt livs kjærlighet, tok han et viktig valg.

En mann ved navn John veide 245 kilo da han var 27 år gammel.

Faktisk var han så tung at han ikke kunne veie seg på en vanlig badevekt, og han måtte derfor bruke industriell vekt på et fiskemarked hvis han skulle veie seg.

– Da jeg var i 20-årene prøvde jeg å gå til legen for å få hjelp, men de klarte ikke å veie meg på stedet. Så de dro til et fiskemarked i nærheten av legekontoret, slik at jeg kunne bli veid i industriell skala der, sier han til News AU.

Da Johns foreldre skilte seg, tok det en virkelig toll på ham. Måten moren trøstet ham på, var ved å gi ham masse kake og søtsaker. Noe John selv mener bidro til dårlige matvaner i tidlig alder.

Disse vanene forverret seg da John i en alder av 18 mistet sin far til kreft. Her gikk vekten fra 172 kilo til 226 kilo på kort tid.

Men så møtte han Caila, og det forandret hele livet hans. Etter å ha satt en forlovelsesring på fingeren hennes, bestemte John seg for at han ville gjøre noe med vekten sin:

"Selv om Caila elsket meg for den jeg var og alle mine 245 kilo, trodde jeg at jeg umulig kunne sette henne gjennom vanskelighetene i den store kroppen min."

Veien til et sunnere liv

Så han startet et tøft treningsprogram, og som et resultat gikk han ned 14 kilo på seks uker. 15 måneder senere hadde han gått ned 136 kilo.

Etter å ha gått ned i vekt, hadde John mye overflødig hud, noe som nå var en ny usikkerhet for ham. Derfor startet han en innsamlingsaksjon slik at han hadde råd til å få den fjernet.

I kjølvannet av den imponerende forvandlingen hadde John fått mange beundrere på nettet som ønsket å støtte, og han fikk derfor raskt råd til operasjonen.

Johannes tror fortsatt ikke helt på det som har skjedd med ham:

– Hvis noen hadde fortalt meg for to år siden at jeg kunne bruke M-skjorter i størrelse, hadde jeg ikke trodd dem. Jeg ville sagt at de var gale, ler han.

Du kan se flere bilder fra Johns tur nedenfor.

Læs også:

Han legger oppvasktabletter i toalettet: Se nå hva som skjer En brusetablett er en vanlig husholdningsartikkel som ofte brukes til å rengjøre proteser eller badet. Men visste du at en brusetablett også kan brukes til å friske opp toalettet ditt?
Med dette trikset kan du få de gamle gule putene til å se nye ut: Kun 1 ingrediens kreves Puter endrer farge over tid, fra den helt hvite fargen til gul. Dette skyldes mange forskjellige faktorer, hvorav de vanligste er støvmidd og svette. Det hjelper ikke å bytte trekk, så her kommer et triks som hjelper.