Juletilbud for de hårete: Få 300 kroner i timen for å la fremmede kose med skjegget ditt

17/12/2017 14:30

Anniken Hauge

Viralt
Hvis du har langt skjegg og godt kunne tenke deg en liten tur til England for å tjene litt ekstra penger, så er dette en perfekt sjanse for deg.

Hvis du er glad i å bli kost i skjegget, og synes det er helt greit at fremmede tar på deg – så har du nå sjansen til å tjene litt ekstra penger og samtidig støtte en god sak i en stressende juletid.

Britiske Mo Bro’s som selger velværeprodukter søker nemlig skjeggete menn til et tre dagers arrangement, som skal finne sted ved Highcross Shopping Center i Leicester fra 20. desember.

Det skriver britiske Metro.

Firmaet vil gjerne gi stressede juleshoppere muligheten til å kose med skjegget til fremmede menn. Det kan nemlig senke blodtrykket og bidra til å redusere nivået av stresshormonet kortisol.

Derfor har det en avstressende effekt når koser med en katt eller en hund - og etter alt å dømme har altså en manns skjegg den samme effekten.

Mens tilfeldige folk koser med skjegg etter eget valg, kan de nyte en kopp te, kaffe eller vann, og høre på avslappende musikk. Deretter kan de fortsette dagen med et mer avstresset sinn. 

Mo Bro’s leter etter skjeggete menn som sier seg villige til å bli kost med. De foretrekker langt skjegg, men alle med skjegg som er lengre enn fem centimeter oppfordres til å søke stillingen.

Sørg dessuten for at skjegget ditt er mykt og deilig å ta på hvis du vil betraktes til stillingen. Til gjengjeld vil Mo Bro’s betale deg 30 pund i timen (cirka 300 norske kroner, red.), for å stille skjegget ditt til disposisjon.

Hvis dette høres ut som noe for deg, så kan du sende inn navn, mailadresse og et bilde av skjegget ditt til Mo Bro’s. Du kan gjøre det her.

Hvis heller vil kose med mennenes skjegg, så må du melde deg på, på forhånd. Det kommer til å være tre stoler hvor besøkende kan sitte og stryke en mann i skjegget i enten 10 eller 20 minutter.

Prisen for å kose med skjegg er fem pund (rundt 50 norske kroner, red.) for fem minutter, og alle pengene går til et veldedig formål. 

Hvis du ikke har lyst til at noen skal ta på skjegget ditt, men gjerne vil kose med andres ansiktshår, så kan du melde deg på som besøkende til arrangementet her.

 

Læs også:

Ekspert avslører: Så ofte bør du faktisk dusje Alle har forskjellig syn på hvor ofte man skal dusje. Nå svarer en lege på hvor ofte du faktisk bør dusje
Far fikk sitt livs sjokk: Så baby i vaskemaskinen Det var et sjokk av de sjeldne som en far nylig opplevde da han kom hjem og sjekket den kjørende vaskemaskinen. Han hadde ikke forventet å stirre inn i et par øyne.