Julie fant en vielsesring på havets bunn: 140.000 har delt historien

23/10/2016 20:15

Anniken Hauge

Viralt
Foto: Facebook, Julie Levans Campbell
Foto: Facebook, Julie Levans Campbell
Internett har enda en gang vist hva det kan brukes til av gode og utrolige formål, mener flere følgere av denne virale historien.

Julie Levans Campbell og mannen hennes Campbell er nygifte, og var tidligere denne måneden på bryllupsreise på øya Saint Lucia, som ligger i Det Karibiske Hav.

Det amerikanske paret snorklet da de la merke til noe annet enn skjell og sand under dem: På havets bunn fant de en ring av gull og hvitt gull, som de raskt fisket opp og studerte nærmere.

Da de selv akkurat har gitt hverandre ringer, bestemte Julie seg for å prøve å finne det uheldige paret eller eieren, så de fikk “seilet” for ekteskapsløftene tilbake.

 

Hun la derfor ut et bilde av ringen på Facebook-profilen sin, hvor hun også skrev følgende med en oppfordring om å dele innlegget –riktignok uten å regne med å ha hellet med seg:

- Vi fant en skatt på bunnen av havet i går i Saint Lucia. Ringen er inngravert med “MT 12-16-2012”, og den ble funnet i vannet ved Sandals Regency La Toc.

Få dager senere hadde innlegget og nyheten nådd rundt i verden – mer nøyaktig nådde nyheten nettopp eieren, som bor på den andre siden av Atlanteren; i Sør-Afrika.

- Vi har funnet eierne! Ringen ble mistet på en familieferie, mens paret lekte i vannet med barna deres. Han sa at han hadde kastet en ball til barna sine, og at ringen røk av i samme øyeblikk. De bodde ikke på Sandals La Tov, så ringen har reist med strømmen fra et annet sted på øya. Paret bor i Sør-Afrika og får snart ringen deres tilbake! Takk for all hjelpen, skrev Julie derfor til innlegget som har vakt en stor oppsikt og er delt nesten 140.000 ganger og likt 24.000 gange.

Under innlegget med bildet skriver folk overraskede utbrudd, og hyller historien for å være ytterst romantisk.

Eierne burde ha ringen deres innen få dager, skrev Julie onsdag denne uken.