Katt kommer inn i naboens hus: Kommer hjem med et rørende brev

13/03/2024 21:00

Emma

Viralt
Foto: Privat
Katten Nala liker å utforske. En natt holdt hun seg borte fra huset. Eierne var ikke bekymret, fordi det var ganske normalt. Men da hun kom tilbake om morgenen, hadde hun et brev med seg.

Som mange katter liker Nala å dra på eventyr om natten. Hva hun gjør, vet ikke eierne. Og så allikevel...

Etter en natts oppdagelsesreise kom hun hjem en morgen med et brev stukket i kragen.

Brevet var fra en nabo som jevnlig hadde fått besøk av den nysgjerrige katten.

I brevet het det:

– Jeg vet ikke hvem denne katten tilhører, men hun kommer på besøk med noen ukers mellomrom. Hun mjauer utenfor bakdøren vår til vi slipper henne inn. Hun vikler seg rundt bena våre, går inn i huset som om det var hennes eget, og venter ved kjøleskapet til mannen min gir henne salami. Hun liker ikke vanlig kattemat veldig mye! Vi gleder oss til hennes besøk. Vi mistet vår 21 år gamle katt i år.

Foto: Privat

Bildet av brevet er delt av kjæresten til Nalas eier.

Den ble delt på Reddit i desember og har nå gått viralt igjen. Mange brukere av sosiale medier deler sine egne historier om kjæledyr som liker å trenge seg inn på naboene sine.

– Hunden min bjeffer til naboen gir ham mat. Katten observerte det, og nå mjauer han til de mater ham også, sa en bruker.

Læs også:

Han legger oppvasktabletter i toalettet: Se nå hva som skjer En brusetablett er en vanlig husholdningsartikkel som ofte brukes til å rengjøre proteser eller badet. Men visste du at en brusetablett også kan brukes til å friske opp toalettet ditt?
Med dette trikset kan du få de gamle gule putene til å se nye ut: Kun 1 ingrediens kreves Puter endrer farge over tid, fra den helt hvite fargen til gul. Dette skyldes mange forskjellige faktorer, hvorav de vanligste er støvmidd og svette. Det hjelper ikke å bytte trekk, så her kommer et triks som hjelper.