Kevin krasjet på motorsykkelen sin: Filmet sitt siste farvel - alene og hardt skadet

31/10/2016 11:45

Anniken Hauge

Viralt
Kevin Diepenbrock trodde han skulle dø.
Kevin Diepenbrock trodde han skulle dø.
41-årige Kevin Diepenbrock var sikker på at hans tid var kommet, etter han styrtet med motorsykkelen sin og lå hjelpeløs i skogen. Derfor begynte han å filme et siste farvel.

Amerikanske Kevin Diepenbrock visste at han var i store problemer, da han og venne hans Phillip Polito krasjet med motorsyklene sine, i grenselandet mellom Tennessee og North Carolina. Vennen hans døde i det voldsomme styrtet, og Kevin Diepenbrock lå selv ubevegelig på bakken med blodet silende fra kroppen.

Ulykken skjedde tidligere denne måneden, da Kevin Diepenbrock kjørte opp bak vennens motorsykkel, fordi 29-årige Phillip Polito plutselig bremset. De ble begge slengt ut over en skrent og inn i skogen hvor ingen kunne finne dem. 

I en rørende video som har gått viralt, sier Kevin Diepenbrock farvel til sine nærmeste med mobilen sin. Han kan ikke ringe til alarmsentralen, fordi det ikke er noe signal på mobilen. I stedet forbereder han seg på døden, og filmer sine siste ord mens insekter og mus kravler rundt på den hardt skadde kroppen hans.

I opptaket sier han igjen og igjen at han elsker sine kjære, og han unnskylder seg for å ha vært dum. På samme tid hører man biler og motorsykler i nærheten, men Kevin Diepenbrock har ikke sjans til å gjøre de oppmerksomme på ham. Lungene hans har punktert, ribbeina hans er knust, og han har brudd på ryggsøylen. 

Da den 41-årige amerikaneren hadde ligget på skogsbunnen i 27 timer, skjedde det et mirakel. Et par hørte ropet hans om hjelp fra andre siden av veien, og han ble brakt til sykehuset i helikopter.

Se hele det rørende opptaket nedenfor.