Kinogjengere slår alarm etter skrekkinngytende oppdagelse under visningen av IT

11/09/2017 10:45

Anniken Hauge

Viralt
Foto: Foto: Ritzau/AP/Brooke Palmer
Foto: Foto: Ritzau/AP/Brooke Palmer
I forbindelse med premieren på grøsseren IT, fikk publikum seg en ekstra uhyggelig opplevelse.

Torsdag forrie uke hadde den etterlengtede horrorfilmen It premiere på norske kinoer. 

I tiden rett før har den uhyggelige klovne-grøsseren dog allerede skremt folk fra sans og samling verden over.

Spesielt i England har flere kinogjengere muligvis måttet holde ut med mareritt i kjølvannet av filmens premiere, for på en rekke kinoer har ikke ubehaget bare holdt seg til det hvite lerretet.

På Twitter har flere briter nemlig dokumentert hvordan det ventet dem enn skrekkinngytende overraskelse i forbindelse med visningen av filmne, som bygger på en roman av Stephen King, og som er en gjenninnspilning av den legendariske miniserien fra 1990.

For i flere av kinosalene ventet det en rekke skremmende klovner, hvor flere mennesker måtte ta plass i salen ved siden av en uhyggelig morder-klovn. 

 - Dro inn for se IT. Jeg var den første i salen, og så sitter denne syke mannen der bare helt uten videre, skriver en skremt Twitter-bruger i en tweet sammen med et bilde av en skremmende klovn som har tatt plass i en kinosal.

- Nå går han også rundt! Skriver en annen Twitter-bruker med henvisning til klovnen Pennywise, som er den skemmende hovedrolleinnehaveren i IT.

- Jeg dro inn for å se IT i kveld, og det var en ekte klovn som skremte livet av folk på kinoen, forteller en annen på Twitter.

- Nei, faen heller! Jeg har akkurat vært og sett IT, og halvveis i filmen går denne klovnen gjennom kinosalen med en rød ballong, og setter seg på første rekke.

Over hele verden har atskillige reklamestunts i forbindelse med filmens premiere skapt grøss og gru.

Mens England er blitt hjemsøkt av klovner på kinoene, har Australia vært plaget av røde ballonger i bybildet.

Ballonger som har en direkte og uhyggelige referense til den hårreisende filmen.