Kjæresten avslører: Har signert kjærlighetskontrakt

30/04/2024 15:00

Emma

Viralt
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Stort talent har inngått en kjærlighetskontrakt med modell-kjæresten.

Verden ligger for 17 år gamle Endricks føtter.

I sommer erstatter stortalentet sin klubb Palmeiras med Real Madrid, hvor han vil markere seg i fremtiden.

Akkurat nå skaper imidlertid Endrick overskrifter av helt andre grunner. For et halvt år siden ble han sammen med den 21 år gamle modellen Gabriely Miranda, og i podkasten «Pod Shares» avslører hun nå at paret har signert en såkalt kjærlighetskontrakt.

Det skriver Aftonbladet.

Helt forbudt

Kontrakten inneholder en rekke regler som paret må overholde. Blant annet er det obligatorisk å si "Jeg elsker deg" i enhver situasjon. 

- Det er helt forbudt å drastisk endre atferd og personlighet. Det er også forbudt å krangle eller krangle foran andre, og i enhver krangel som involverer familien, må du velge partnerens fest, sier Gabriely Miranda i podkasten.

Hvis du ikke følger reglene i kontrakten, må du gi den andre personen hva han eller hun ønsker. Og hvis noe må endres i kontrakten, må det gjøres skriftlig og med godkjenning fra begge parter.

Råd fra træneren

Torsdag tapte Endrick og Palmeiras sin andre ligakamp for sesongen, og etter kampen fikk trener Abel Ferreira selv spørsmål om den bisarre kontrakten.

– Jeg håper han ikke går seg vill i ikke-fotballrelaterte ting. Det er råd. La ham fokusere. Skal han nå nye høyder, må han konsentrere seg om det viktigste, var svaret.

Ifølge overgangsjournalist Fabrizio Romano ble Endrick solgt til Real Madrid for 260 millioner kroner, med ytterligere 185 millioner kroner i mulige bonuser

Læs også:

Dette er kroppens fysiske signaler når døden nærmer seg Døden er den naturlige avslutningen på livet. Kroppen kan bare holde ut i en begrenset tid, og kroppens signaler om at tiden er inne, er helt tydelige.
Vaskemaskinen er full av bakterier: Med dette trikset vil du utrydde dem på kort tid I de fleste hjem er vaskemaskinen ofte i bruk - og dette betyr også at du bør sørge for at den holdes ren.