"Kjæresten min vil at jeg skal fjerne tatoveringen av min døde sønns navn"

15/04/2021 11:59

Emma Sletta

Viralt
En mann hvis kjæreste har bedt ham om å fjerne en tatovering på brystet med sin døde sønns navn har bedt brukerne om råd på sosiale medier.

En mann og kjæresten hans har vært uenige om en tatovering på brystet.

I et anonymt innlegg på sosiale medier Reddithar26-åringen sagt at sønnen  tragisk gikk bort da han ble fødtfor tidlig.

Den sønderknuste faren elsketham 'fra det øyeblikket han ble født' og ønsket derfor å hylle  ham.

Derfor bestemte han seg for å ha sønnens navn tatovert på brystet, slik at han alltid ville ha et minne om ham med seg.

Ekskjæresten hans støttet  ideen for åtte år siden, men hans nye partner er ikke fullt så glad i tatoveringen. Det skriver Daily Star.

Ifølge britiske medier kan hun ikke takle synet av tatoveringen som hennes fornærmende eks-kjæreste har samme navn.

"Hun sier det har generert henne en stund, men at hun ikke ville si noe før fordi hun troddedetville passere,"skrev mannen på Reddit.

"Hennes eks var forferdelig. Ren ondskap. Og hun gikk gjennom mye for å få ham permanent ut av livet sitt."

Som hun misliker hans tatovering, kvinnen har bedt sin partner om å få den fjernet.

"Kjæresten min sier hun vet at det er min sønns navn, men når vi er på stranden og jeg ikke har på meg en genser, eller når vi dusjer sammen eller er i ferd med å gå inn i badekaret, kan hun se tatoveringen min og hun tenker på ham," skriver han også.

Jeg sa at jeg ikke vil ha den fjernet. Det betyr noe for meg å ha min sønns navn på meg fordi han ikke er en del av livet mitt på noen annen måte.  

Mens fyren prøvde å være "forståelse" av hennes situasjon, kjæresten er "sint" fordi han ikke fikk det fjernet.

 "Hun sa hun tenkte"Jeg vil vurdere det nå som hun har vært åpen og ærlig om sine følelser og at jeg er en r **, fordi jeg ikke kommer til å gi henne den tryggheten i det minste, men jeg vet ikkehva  jeg kan gjøre,"skriver han påReddit.

"Min sønns navn er også hennes ekskjærestes. Vi kan ikke endre det, og jeg vil fortsatt beholde guttens navn."

Han spurte  brukere av sosiale  medier om hanvar urettferdigfordihan nektet å få tatoveringen fjernet, og meninger ble delt på det.

Mens flertallet mente hun ikke skulle ha kontroll over kroppen hans, sa andre at de kunne forstå hvor vanskelig det ville være for henne å se navnethele tiden.

"Det er veldig vanskelig  for kjæresten din- men hunkontrollerer ikke kroppen din- og traumer og smerteer like gyldig som hennes," skriver en bruker.

"Hun må finne tilgivelse i seg selv, ellers vil ting som dette fortsette å kontrollere henne. Navnet skadethennealdri. Mannen gjorde- og hvis hun ikkekan gjøre den  forbindelsen, kan det være over for forholdet," skrev en annen   .

"Jeg gikk gjennom det samme, og jeg måtte gå videre. Jeg er fortsatt berørt, men hvis du velger å leve i fortiden, lever du ikke livet», skriver en tredje.

Læs også:

Fant en gammel matboks fra 1951 på loftet: Fikk sjokk da den ble åpnet Da et ektepar kjøpte en eldre bolig, bestemte de seg for at huset skulle renoveres. Under renoveringen fant de to matbokser, som var klemt fast under loftet i kjelleren. Innholdet i matboksene sjokkerte dem.