Klovnen er tilbake: Tør du å se årets kanskje skumleste trailer?

08/05/2017 13:45

Anniken Hauge

Viralt
En ny trailer for den etterlengtede grøsseren It ble offentliggjort søndag kveld.

Hvis du næsten ikke klarer å vente til den nye filmatisering af Stephen Kings grøsserrpman It har premiere til høsten, så kan du slå ihjel litt av ventetiden med en smugtitt.

Ved søndagens MTV Movie & TV Awards offentliggjorde filmens unge skuespillere nemlig en ny teaser for det etterlengtede gjensynet med klovnen Pennywise.

Det skriver Daily Mail.

I den nye teaseren møter man barna som blir referert til som ‘The Losers Club’. Grøsseren utspiller seg i hjembyen deres Derry i Maine, som er en veldig stille og rolig by.

Her sykler barna rundt og våger seg til slutt inn i den mørke kloakken. Her finner de en etterlatt sko, som tilhører venninnen deres Betty Ripsom som er forsvunnet.

Plutselig kommer en stor, rød ballong svevende i mørket og sprenger foran øjnene til de forundrede barna.

Til slutt får seerne et glimt av den uhyggelige Pennywise, som kommer til syne bak en stor klase av røde ballonger. Klovnen hjemsøkte en generasjon av barn og voksne i starten av 90-tallet, da han for første gang ble brakt til live i en tv-fortolkning. 

Da var det skuespilleren Tim Curry som spilte Pennywise, mens det er svenske Bill Skarsgård som skal spille ham i den nye filmatiseringen.

Første traileren for It ble offentliggjort i mars. Den satte rekord da den ble avspilt mer enn 197 millioner ganger i løpet av det første døgnet. 

It har premiere på norske kinoer den 8. september 2017.

Se den nye teaseren i videoen rett nedenfor.