Kom tilbake til restauranten for å hente bilen: Så fant hun en rørende lapp i frontruten

09/06/2024 21:00

Emma

Viralt
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Så fant hun en rørende lapp i frontruten.

En uventet gest ble til en hjertevarmende opplevelse for et par som hadde valgt å ta taxi hjem etter en natt på restaurant.

En tur på restaurant med kjæresten førte til at de begge tok en drink med maten, og derfor måtte de la bilen stå over natten.

Beslutningen skulle fort vise seg å bli en klok beslutning.

Da kvinnen i paret kom tilbake dagen etter for å hente bilen, fant hun en i frontruten som overrasket henne.

var ikke en parkeringsbot, som man kunne frykte, men en takk fra en fremmed for at han valgte den trygge løsningen:

«Kjære Joe Sherwood Park-gjest. Ville bare takke deg for å forlate bilen parkert for natten. Jeg er ikke sikker på om du har drukket alkohol i restauranten vår eller ikke, men vi vil gjerne takke deg for at du ikke drikker og kjører. Vedlagt er en kupong som du kan bruke på våre deilige kyllingvinger. Vennligst godta dette som en takk for at du er ansvarlig. Livet er dyrebart, ha en god helg».

Den vennlige gesten rørte kvinnen så mye at hun delte opplevelsen på Facebook.

Innlegget fikk raskt tusenvis av reaksjoner og ble delt over 8000 ganger, med folk som roste både henne og restauranteieren for deres respektive beslutninger.

Du kan se innlegget nedenfor:

Læs også:

Legg det under jordbærplanten din: Da får du sommerens beste avling Det er en vanlig frustrasjon blant jordbærdyrkere å se rikelig blomstring uten at innhøstingen følger etter.
Dette er hva vitenskapen sier om å spise en banan til frokost Selv om det ikke er ideelt som et første måltid, kan det være fordelaktig å spise en banan før frokost eller som en del av en balansert frokost.