Komiker forårsaker sinne med Greta Thunberg-vits

30/03/2021 21:45

Emma Sletta

Viralt
En kjent komiker har skapt sinne og raseri etter å ha delt en vits om Greta Thunberg på Twitter.

Den britiske komiker Lee Hurst delte fredag en 'joke' om Greta Thunberg på Twitter.

Den 57 år gamle komikeren, som er best kjent for å være paneldeltaker på «They Think It's All Over», spøker om den 18 år gamle miljøaktivisten, som absolutt ikke har falt i god grunn i det hele tatt.

Hurst skrev: "Så snart Greta oppdager kuk, slutter hun å klage på engangsplasten den er pakket inn i."

Det tok ikke lang tid før innlegget hans ble rapportert, noe som har betydd at han nå har blitt suspendert fra Twitter.

Hurst adresserte hendelsen i et intervju med Daily Star der han sa at han har anket sin suspensjon. Samtidig sa han at han ikke angrer på å dele den kontroversielle vitsen.

"Jeg har anket, men har ikke hørt noe ennå," sa han til Daily Star. "Hvis jeg er permanent suspendert, er jeg bare glad det var for å skrive en vits i stedet for å ha en rant."

"Ingen angrer. Det ble ledd av," rundet han av, forteller britiske medier.

Komikeren forklarte at han ble informert av Twitter om at tweeten hans var rapportert. I denne sammenheng ble han også fortalt av sosiale medier at ingenting ville bli gjort.

Senere mottok han imidlertid en annen e-post der Twitter skrev at kontoen hans hadde blitt suspendert etter at han delte en tweet som var i strid med Twitters regler om trakassering.

Ikke alle syntes det var en morsom spøk den 57 år gamle komikeren bestemte seg for å dele. Du kan se en rekke reaksjoner nedenfor, hvorav de fleste absolutt ikke gjør noen hemmelighet av deres sinne og raseri.