Kort tid etter fødselen får kvinnen en merkelig følelse i magen: Så får hun et sjokk

16/09/2021 15:47

Emma Sletta

Viralt
privatfoto
privatfoto
Etter fødselen hadde Shaylee Bush hatt det bra, men tre måneder senere følte hun seg stadig oppblåst og hadde magekramper.

I 2020 ble Shaylee Bush mor for første gang.

Å møte det lille nye familiemedlemmet var kjærlighet ved første blikk, og Shaylee var ikke i tvil. Hun ville ha flere barn i fremtiden.

Det skriver Newsner.

Drømmen om flere barn var definitivt ikke et «her og nå»-ønske for den nye moren. Derfor fikk hun også noe av en overraskelse da hun bare tre måneder etter fødselen hadde en merkelig følelse i magen.

Shaylee kunne føle noe annet. Etter fødselen hadde hun hatt det bra, men tre måneder senere følte hun seg stadig oppblåst og hadde magekramper.

Tanken på en mulig graviditet traff henne, men hun feide det raskt bort. Det kunne det ikke være, tenkte Shaylee.

Hun kontaktet legen sin, og det viste seg at Shaylee var gravid. Den raske graviditeten var ikke det eneste som overrasket Shaylee og mannen hennes.

Da magen ble skannet, viste det seg at det var to små hjerter som slo. Hun var gravid med tvillinger.

I videoer på TikTok deler Shaylee livet som mor, og her gjør hun det klart at selv om tvillinger kom tidligere enn forventet, ville hun ikke ha det annerledes i dag.

 

 

Læs også:

Fant en gammel matboks fra 1951 på loftet: Fikk sjokk da den ble åpnet Da et ektepar kjøpte en eldre bolig, bestemte de seg for at huset skulle renoveres. Under renoveringen fant de to matbokser, som var klemt fast under loftet i kjelleren. Innholdet i matboksene sjokkerte dem.