Kristinas far døde i 2009 - men se hvem som kneler på graven ni år senere

23/01/2017 16:15

Anniken Hauge

Viralt
Foto: Matthew Russo/Instagram
Foto: Matthew Russo/Instagram
En tur rundt i USA, bestemors vielsesring og et besøk på et gravsted er blant oppskriftene på et helt utrolig frieri.

Det finnes kreative frierier, romantiske frierier og så finnes det det frieriet som amerikanske Matthew Russo i fjor presenterte for kjæresten sin Kristina. Det skriver Healthanddiytips.com.

Det hele startet med at Kristina kjørte kjæresten sin gjennom fire år til flyplassen, da Matthew Russo hadde fortalt at han skulle på helgetur med noen venner.

Denne forklaringen var dog en løgn. I virkeligheten hadde Matthew Russo tenkt ut en snedig plan, som til slutt skulle resultere i et helt fantastisk frieri. 

Noen måneder senere var paret sammen på vei til en vingård, hvor de skulle delta i en bursdag hos en felles bekjent.

Her ba Matthew Russo kjæresten sin om å se en video han hadde laget  – en video som skulle endre Kristinas liv for evig.

For vidoen avslørte at Matthew Russos helgetur med venner måneder tidligere, kun var noe han hadde funnet på.

I virkeligheten hadde Russo fløyet USA rundt for å besøke det meste av Kristinas familie for å be de hver og én om hennes hånd.

Underveis hadde han filmet alle de rørende besøkene – inklusiv besøket hos Kristinas bestemor som hadde gitt Matthew Russo forlovelsesringen sin, som han kunne fri til Kristina med.

 

Ett besøk overgikk dog alle de andre. For Matthew Russo hadde tatt turen hele veien til Highland Mills i New York, hvor Kristinas far lå begravet.

Her hadde han bedt om datterens hånd foran graven, samt forsikret faren om at han skulle ta seg godt av Kristina.

Foto: Matthew Russo/Youtube

Den utrolige videoen fikk naturligvis Kristina til å bryte sammen i tårer flere ganger underveis, og både lykkelig og overveldet ga hun til slutt Matthew Russo sitt ja.

Du kan selv se det søte og rørende frieriet nedenfor.

 

Læs også:

Legg det under jordbærplanten din: Da får du sommerens beste avling Det er en vanlig frustrasjon blant jordbærdyrkere å se rikelig blomstring uten at innhøstingen følger etter.
Dette er hva vitenskapen sier om å spise en banan til frokost Selv om det ikke er ideelt som et første måltid, kan det være fordelaktig å spise en banan før frokost eller som en del av en balansert frokost.