Kunstig intelligens lager pizzareklame og sjokkerer internett

14/03/2024 12:00

Sofie

Viralt
Foto: YouTube
Foto: YouTube
Den aktuelle annonsen varer bare i 30 sekunder og har gått viralt på sosiale medier fordi folk er redde.

Selv om den har en varighet på bare 30 sekunder, skremte den fortsatt mange seere. Dette har gjort at det har gått viralt i sosiale medier. Den har blant annet blitt delt mye på Reddit.

Kunstig intelligens har vært gjenstand for intens offentlig debatt de siste årene. Dette er fordi det har vært mye snakk om fordelene og risikoene ved teknologien.

AI har allerede blitt brukt til en lang rekke praktiske og profesjonelle formål. Det er imidlertid også verdt å nevne at teknologien brukes til mer underholdende formål.

Blant annet har en rekke brukere på internett valgt å eksperimentere med å presse teknologien til det ytterste. Dette kan gjøres på mange måter, men de har valgt å gjøre det ved å lage en spesialannonse for pizza.

Etter å ha sett videoen ovenfor, vil du sannsynligvis konkludere med at denne trenden kan ha gått litt for langt.

Den aktuelle videoen er en falsk reklame for en pizzarestaurant, laget og delt av en Reddit-bruker ved hjelp av kunstig intelligens.

Videoen viser folk som spiser pizza, noe som kan virke ganske ufarlig. Derfor er det også vanskelig å si nøyaktig hva som er galt. Det endrer imidlertid ikke det faktum at det hele er dypt bisarrt og urovekkende. Det er nettopp derfor videoen har endt opp med å gå viralt på internett.

"Denne AI-genererte pizzaannonsen er skremmende og morsom," skrev en bruker på sosiale medier X.

"Kan ikke si at munnen min har gjort noe av dette. Og armen min ble ikke til en brennende pizzabunn," sa en annen.

Dermed er det ingen tvil om at reklamen ikke traff helt som den skulle. Det har likevel fått oppmerksomhet, og det kan ha vært hensikten.

Læs også:

Han legger oppvasktabletter i toalettet: Se nå hva som skjer En brusetablett er en vanlig husholdningsartikkel som ofte brukes til å rengjøre proteser eller badet. Men visste du at en brusetablett også kan brukes til å friske opp toalettet ditt?
Med dette trikset kan du få de gamle gule putene til å se nye ut: Kun 1 ingrediens kreves Puter endrer farge over tid, fra den helt hvite fargen til gul. Dette skyldes mange forskjellige faktorer, hvorav de vanligste er støvmidd og svette. Det hjelper ikke å bytte trekk, så her kommer et triks som hjelper.