Kvinne avbryter journalist på direktesendt TV: Drar plutselig ned kjolen

29/04/2024 23:00

Emma

Viralt
Foto: Twitter
Foto: Twitter
En kvinne valgte å avbryte en journalist på direktesendt TV, og kort tid etter valgte hun å trekke ned kjolen.

Den italienske journalisten Tancredi Palmeri måtte tenke fort da noen entusiastisk ville vise ham en tatovering på direktesendt TV. Tatoveringen hadde en intim plassering.

Under overgangsvinduet sendte Palmeri direkte på SportItalia, men plutselig dukket det opp en spent kvinnelig fan og samtalen endte opp med å dreie seg om hennes store kjærlighet til den skotske klubben Hearts of Midlothian.

Kvinnen valgte da å vise frem det ene brystet fra under kjolen slik at hun kunne vise tatoveringen sin til kameraet, men Palmeri var rask til å dekke utsikten mens hun lo av situasjonen.

Det skriver Daily Star.

I ettertid har han selv valgt å dele videoen på det sosiale mediet Twitter, hvor han skrev følgende tekst:

«Når en Hearts of Midlothian-fan stormer inn på direktesendt TV om overgangsvinduet, og ønsker å vise hele Italia sin stolthet mot Hibernians fra bunnen av sitt hjerte», skrev han.

"Jeg vil si fra bunnen av brystene hennes."

Det er naturlig nok flere som har valgt å kommentere videoen, noe mange har syntes er morsomt.

«Det er bare januar, og vi har allerede sett det beste intervjuet i 2023», skrev en person.

Kvinnen, som heter Natasha, sa at hun hadde tatoveringen gjort under rivaliseringen mellom Hearts og Hibernian, mens Palmeri smilte av situasjonen da hun viste den til kameraet igjen.

Tatoveringen er laget for å feire heatets 5-1-seier i den skotske cupfinalen tilbake i 2012, hvor de slo sine rivaler. I tillegg vant de også 3-0 i en kamp mellom de to lagene forrige uke.

Palmeri innrømmet da at han hadde glemt navnet på sin plutselige gjest på grunn av hennes narrestreker, som hun smilte til og sa: "Jeg forstår! Det er alt jeg forstår. Puppene mine er ekte!"

Natasha var langt hjemmefra og møtte Palmeri utenfor et hotell i Milano, og hadde tilsynelatende et stort ønske om å vise alle hvor mye hun elsker Hearts og misliker sine rivaler.

De to klubbene har konkurrert i Edinburgh Derby siden 1875, med Hearts som vinner i 148 av totalt 333 ganger de har møttes.

Læs også:

Han legger oppvasktabletter i toalettet: Se nå hva som skjer En brusetablett er en vanlig husholdningsartikkel som ofte brukes til å rengjøre proteser eller badet. Men visste du at en brusetablett også kan brukes til å friske opp toalettet ditt?
Med dette trikset kan du få de gamle gule putene til å se nye ut: Kun 1 ingrediens kreves Puter endrer farge over tid, fra den helt hvite fargen til gul. Dette skyldes mange forskjellige faktorer, hvorav de vanligste er støvmidd og svette. Det hjelper ikke å bytte trekk, så her kommer et triks som hjelper.