Kvinne bestiller en kopp kaffe på McDonalds - men det som skjer videre sender en frysning nedover ryggen hennes

30/09/2023 14:30

Sofie Hansen

Viralt
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Det er ikke første gang dette har skjedd.

Noen ganger er det de minste tingene som kan bringe litt ekstra glede inn i livet. Og for mange kan det av og til bety å passere McDonalds, som har høy stjernerangering blant mange nordmenn.

Men når sulten melder seg og du velger den raske løsningen på McDonald's Drive Thru, er det likevel svært få som havner i en slik situasjon.

Mable Childress, en 85 år gammel kvinne, har anlagt søksmål mot McDonald's etter å ha sølt "skaldende" kaffe på seg selv ved en gjennomkjøring i San Francisco.

Det skriver The Mirror. Ifølge hennes advokat, Dylan Hackett, ble hun "fullstendig ignorert" av personalet da hun kom tilbake for å rapportere hendelsen:

"Hun er en eldre dame og hun ventet i over en time med å snakke med en leder, og en leder snakket aldri med henne," sa Dylan Hackett.

Dette er ikke første gang McDonalds har blitt saksøkt for lignende hendelser.

Tilbake i 1992 ble Stella Liebeck tildelt 200 000 dollar i erstatning etter at hun fikk tredjegradsforbrenninger fra en kopp McDonald's-kaffe.

Stella Liebeck hadde opprinnelig bedt om 20 000 dollar for å dekke medisinske utgifter, men McDonald's tilbød bare 800 dollar. Men hva gjør McDonalds kaffe så farlig?

McDonalds kaffe er 30 til 40 grader varmere enn kaffe servert av andre selskaper, ble det avslørt under rettssaken til Stella Liebeck.

Og selv om en skade er en skade, og Mable Childress ikke la skjul på at hennes var ille nok til å søke legehjelp.

I skrivende stund har Mable Childress ennå ikke bedt om et spesifikt erstatningsbeløp i kjølvannet av episoden som fant sted på en McDonalds i San Francisco.

Læs også:

Derfor bør du spise det hvite «rusket» på klementinen Vi alle elsker frukten for sin friske duft, søte smak og at den er så enkel å skrelle. Men det er faktisk det hvite «rusket» som skjuler en skattekiste av næringsstoffer.