Kvinne deler brutalt ærlig bilde av bivirkningen ved mensen

Den unge kvinnen vil vise alle at det er helt normalt at en kvinne blir oppblåst under menstruasjonen.

- Noen av dere har sett det før. Noen av dere har ikke. Noen av dere går gjennom dette selv en gang i måneden. Noen av dere vil gremmes, mens andre vil sukke av lettelse og tenke: 'Jeg er ikke den eneste'. 

Dette skriver Malin Olofsson til et bilde hvor hun har kastet av seg toppen sin og viser frem den oppblåste magen sin. 

Det skriver Mirror.

Les også

7 grunner til at kvinner skal onanere når de har mensen

 

Den unge kvinnen vil nemlig vise andre at det er helt normalt å slik ut når man har mensen. Malin Olofsson har kjempet med anoreksi i 15 år.

Nå trener hun styrke og er svært opptatt av å ha et positivt forhold til sin egen kropp. 

- Dette er ikke noe å skamme seg over. Ja, det er veldig ubehagelig og ja, det er virkelig vanskelig å ikke føle at man skal skjule eller holde inne magen. Jeg sluttet med det. Jeg har bestemt meg for at det er viktigere å puste godt, enn å stresse over hva andre mennesker kanskje tenker, skriver Malin Olofsson.

 

- Kroppen opplever kanskje ubehag på grunn av de hormonelle endringene - så i stedet for å gjøre det verre ved å skamme deg over kroppen din, prøv å gjøre det motsatte, tilføyer hun. 

Siden hun delte bildet av den oppblåste magen på det sosiale mediet Instagram, har den unge kvinnen fått mange reaksjoner fra andre kvinner som hyller henne for å vise den frem. 

Andre kvinner har også brukt de sosiale medier i et forsøk på å ta ett oppgjør med tabuet omkring kvinners menstruasjon. De kvinnelige kunstnerne Rupi Kaur og hennes søstre delte for eksempel et bilde på Instagram, hvor en kvinne ligger på en seng og har blødd gjennom buksene sine.

Foto: Instagram

Instagram valgte senere å fjerne bildet av kvinnen, med den begrunnelsen at det ikke levde opp til mediets retningslinjer.