Kvinne deler vilt rengjøringstips: Det krever bare litt ketchup

25/05/2022 09:26

Emma

Viralt
Foto: Tiktok
Foto: Tiktok
En rengjøringsfanatiker ble ganske overrasket da hun klarte å få en rusten radiator til å skinne som helt ny, ved hjelp av bare ketchup og folie.

En bruker av sosiale medier som setter pris på renslighet og holder nye ting nye så lenge som mulig, har delt det som tilsynelatende er et helt utrolig rengjøringstips som kan fjerne rust på en veldig billig, og ikke minst effektiv måte - skriver Daily Star.

I Facebook-gruppen 'Mrs. Hinch Cleaning Tips and Tricks', delte brukeren sine erfaringer, og en i helt vill før / etter bilder.

Et førbilde ble vist av baderomsradiatoren hennes, som hadde sett bedre dager for å si det mildt, og på grunn av den høye luftfuktigheten i rommet, var det nå dekket av rust. Men det skulle ikke forbli slik.

Bildene ble delt i et innlegg med teksten: "Wow! Ketchup og tinnfolie fjerner rust," - og det er klart at kvinnen selv er begeistret for resultatet. De er andre medlemmer av gruppen også. På kort tid hadde innlegget tiltrukket seg over 3000 likes og hundrevis av kommentarer fra imponerte rengjøringsentusiaster.

"Omg det er fantastisk!!!!", "Utenkelig, ser helt nytt ut!", "Hvaaad, gi meg ketchup! Ser bra ut!"

Til tross for de imponerte reaksjonene spurte en Facebook-bruker om sølvpapiret "ripet radiatoren".

Det virker som en ganske reell bekymring, men bildene ser ikke ut til å vise åpenbare riper, og selv om det skulle skje, har sosiale medier også et svar på det problemet.

Liz Amaya, en bruker av sosiale medier Tiktok, har delt med andre hvordan man fjerner riper i rustfritt stål på en veldig enkel og billig måte.

Ved hjelp av litt tannkrem og en gammel tannbørste kan man angivelig fjerne riper på rustfritt stål. Hun har delt informasjonen i en video som viser den veldig enkle metoden - det er virkelig en gjør-det-selv-løsning for det hele nå. Så prøv med ketchup og tinnfolie neste gang du er lei av rust.

 

 

 

 

Læs også:

Legg det under jordbærplanten din: Da får du sommerens beste avling Det er en vanlig frustrasjon blant jordbærdyrkere å se rikelig blomstring uten at innhøstingen følger etter.
Dette er hva vitenskapen sier om å spise en banan til frokost Selv om det ikke er ideelt som et første måltid, kan det være fordelaktig å spise en banan før frokost eller som en del av en balansert frokost.