Kvinne er i ferd med å gå ombord i et fly - så ser hun på en fremmed mann og innser at noe er galt

22/03/2017 12:15

Anniken Hauge

Viralt
Foto: Facebook
Foto: Facebook
En amerikansk kvinne var i ferd med å gå ombord på et fly, da hun bestemte seg for å hjelpe en mann i nød i stedet. Nå hylles hun på nettet for sin modige beslutning.

Uansett hvor man er hen i verden, så er flyplassen et av de kjedeligste steder å fordrive tiden på. 

Når man enten skal avsted på ferie eller hjem til Norge igjen etter 14 dagers deilig avslappning, så gidder man ikke måtte vente lenge. Man orker ikke å vente og vil fortest mulig vekk. 

Men slik ble det ikke for den amerikanske kvinnen Shaina Murry fra delstaten Texas. Hun valgte i stedet å la flyet lette for å hjelpe en medpassasjer. Hun beskriver den dramatiske episoden i et innlegg på Facebook

På vei til gaten så Shaina Murry plutselig en passasjer som lå på bakken og hadde det vondt. Hun så med én gang at noen var i veien med ham. 

 

- Det virket som en god ide å spørre ham hva som var i veien, mens vi ventet flyplassens helsepersonale. Han fortsatte og fortsatte å snakke om at han var redd for å miste flyet sitt, og da gikk det opp for meg at han var autist, skriver Shaina Murry. 

Det fikk den amerikanske kvinnen til å vente sammen med den unge mannen, og Shaina Murry ble hos ham og beroliget ham selv etter at flyplassen helsepersonale kom og anbefalte at han skulle få seg noen å spise og drikke før flyet gikk. 

Foto: Facebook

Selv om Shaina Murry ikke nådde det planlagte flyet, så ble omsorgen hennes for den autistiske medpassasjeren ikke oversett. 

- Flyselskapet tok ikke en øre for å ombooke billetten min, og de ringte til meg mens vi spiste frokost sammen og sa at gaten hans var endret.  Da jeg fulgte ham til flyet, tok personalet seg godt av ham, og sikret at han kom ordentlig på plass så han kunne komme sikkert hjem og feire jul hos moren sin, skriver hun i innlegget. 

Hendelsen skjedde på flyplassen i Dallas i desember 2016, og siden har Shaina Murrys innlegg blitt delt mer enn 2.000 ganger, mens over 11.000 personer har 'liket' og hyllet beslutningen hennes den dagen. 

 

- Vi har alle behov for hjelp av og til. Uansett alder, handikapp eller sosial status, skriver Shaina Murry. 

Les også nedenfor om eksmannen som hjalp kona si da hun ringte og hadde stort behov for hjelp:


 

 

Læs også:

Ekspert avslører: Så ofte bør du faktisk dusje Alle har forskjellig syn på hvor ofte man skal dusje. Nå svarer en lege på hvor ofte du faktisk bør dusje
Far fikk sitt livs sjokk: Så baby i vaskemaskinen Det var et sjokk av de sjeldne som en far nylig opplevde da han kom hjem og sjekket den kjørende vaskemaskinen. Han hadde ikke forventet å stirre inn i et par øyne.