Kvinne forvandler kjønnsleppene sine til et smykke etter en operasjon i underlivet

03/10/2017 16:00

Anniken Hauge

Viralt
Foto: Youtube/Tracy Kiss
Foto: Youtube/Tracy Kiss
En 28-årig britisk kvinne bestemte seg for å lage et helt spesielt smykke av de delene av kjønnsleppene som ble skåret vekk. Nå går bildene verden rundt.

Det er nok færreste som tar en plastisk operasjon som ber legen om å få med de delene som er skåret vekk i en liten beholder.

Men det er faktisk akkurat det 28-årige Tracy Kiss fra England ba den plastiske kirurgen sin om, etter å ha foretatt en reduksjon av sine indre kjønnlepper, skriver Daily Mail.

Treningsinstruktøren og modellen Tracy Kiss ville nemlig utnytte at hun hadde fått redusert sine indre kjønnslepper, hvorpå hun fikk de avskårne delene av hud med hjem og laget de om til et hjemmelaget halssmykke. 

Det var disse kjønnsleppene. Foto: Youtube/Tracy Kiss

I videoen ser man tydelig hvordan modellen har de to avskårne kjønnsleppene i et lite glass fyllt med steril operasjonsvæske. 

- Da jeg støtte på hjemmelagede smykker, så virket det som en unik og spesiell måte å lage personlige smykker på, selv om mitt er noe litt utenom det vanlige, sier Tracy Kiss i videoen. 

Ved hjelp av en pappkasse laget modellen en improvisert vasketøyssnor, og malte de avskårne leppene med en spesiell maling, som hun deretter helte glitter over.

Her heller Tracy Kiss glitter på de indre kjønnsleppene sine. Foto: Youtube/Tracy Kiss

- Min niårige datter elsket ideen om å lage smykker i sommerferien, og jeg ville gjerne gi nytt liv til mine visne kjønnslepper i en krukke, sier Tracy Kiss til Daily Mail. 

Hun lagde smykker for å bli påminnet sitt feminine kjønn, og slå et slag for det ubehaget mange kvinner kan oppleve og skal overkomme, når det kommer til å leve med og akseptere deres eget kjønnsorgan. 

Her er det ferdige smykket. Foto: Youtube/Tracy Kiss

- Hverken leger eller jordmødre sa noe spesielt om mine kjønnslepper, så jeg trodde alle kvinner syntes det var vondt å gå i jeans, kjøre sykkel eller ha samleie.

- Mitt kjønnsleppesmykke er et symbol på å overkomme en lidelse flere kvinner sliter med, hvor vi kjemper med smerter og ubehag fra ekstra hud, fastslår Tracy Kiss. 

Kjønnslemlestelse av jenter er forbudt og straffbart i Norge. Derimot kan man operere kvinner som føler lengden på kjønnsleppene er sjenerende i dagliglivet. 

Se Tracy forvandle sine tidligere kjønnslepper til et halskjede nedenfor. 

 

Læs også:

Ekspert avslører: Så ofte bør du faktisk dusje Alle har forskjellig syn på hvor ofte man skal dusje. Nå svarer en lege på hvor ofte du faktisk bør dusje
Far fikk sitt livs sjokk: Så baby i vaskemaskinen Det var et sjokk av de sjeldne som en far nylig opplevde da han kom hjem og sjekket den kjørende vaskemaskinen. Han hadde ikke forventet å stirre inn i et par øyne.