Kvinne ga blowjob ved høylys dag på McDonald’s: Nå er hun etterlyst av politiet

09/08/2017 10:15

Ida Veiden Brakstad

Viralt
Foto: Polfoto/SWNS.com Francis Hawkins
Foto: Polfoto/SWNS.com Francis Hawkins
En 37-år gammel kvinne ble jaget ut av en McDonald’s-restaurant etter å ha utført oralsex. Nå leter politiet etter henne.

Det var et sjokkert McDonald’s-personale som i mai i år ble nødt til å jage den 37-år gamle Christine Chafin ut fra restauranten etter at den amerikanske kvinne hadde blitt observert mens hun utførte oralsex på partneren sin. 

Det skriver New York Post.

Opptrinnet fant sted ved høylys dag i byen York i Pennsylvania, og etter at paret hadde blitt vist bort ringte personalet øyeblikket til politiet.

Mottakeren av den upassende blowjobben, 30-år gamle Conrad Jablecki, ble raskt funnet og anholdt av politiet.

Han er i ettertid blitt siktet for upassende oppførsel av seksuell karakter, mens 37-år gamle Christine Chafin fortsatt er på frifot. 

Politiet valgte å gi kvinnen fram til 21. juli til å melde seg eller dukke opp til offentlig høring i saken - et tilbud som den forsvunne Christine Chafin altså har valgt å avslå.

Og siden det lokale politiet tydeligvis ikke tar lett på den bisarre saken har de nå iverksatt en omfattende ettersøking av den 37-år gamle kvinnen.

Christine Chafin bor i Maryland og er mor til en liten gutt.  

Hun er tidligere dømt for spritkjøring og besittelse av marijuana.

Læs også:

Dette er hva vitenskapen sier om å spise en banan til frokost Selv om det ikke er ideelt som et første måltid, kan det være fordelaktig å spise en banan før frokost eller som en del av en balansert frokost.
Kronprinsessen er gravid: Viser frem babymagen Kronprinsparet venter sitt første barn.