Kvinne gikk amok på et fly da hun måtte sitte ved siden av en mor og sønnen hennes – men én setning fikk personalet til å ta hevn

14/02/2018 14:15

Anniken Hauge

Viralt
Foto: Marissa Runddell
Foto: Marissa Runddell
En sint kvinne kunne ikke fordra å måtte sitte ved sien av en 19-åring og barnet hennes. Men da tok kabinansatte en snedig hevn.

Det kan være slitsomt for barn å skulle ut og fly.

Når man setter seg til rette i flysetet, så har de aller minste problemer med alle lydene, trykket i ørene og andre omstendigheter som gjør en flytur til noe helt eget. Små barn gråter derfor ofte, og det kan være utfordrende å måtte høre på skriking og gråting – både for foreldrene og de andre passasjerene.

For 19-åringen Marissa Rundell fra New York var det nettopp en annen passasjer som reagerte så kraftig på barnet hennes at kabinpersonale måtte gripe inn. Det har moren filmet med mobilen og senere lagt ut på Facebook.

Det dramatiske verbale overfallet på den unge moren fant sted 6. februar ombord på et fly som var i ferd med å lette fra flyplassen JFK i New York.

Den uidentifiserte kvinnen var allerede rasende da hun skulle gå ombord i flyet som sistemann. Men da hun fnat plassen sin og forstod at den var ved siden av en ung mor og hennes åtte måneder gamle sønn, fløy hun helt i flint. 

Kvinnen kastet veskene sine rundt seg, og ropte at det var helt latterlig at hun skulle sitte så lang bak i flyet.

Da den unge moren ba kvinnen om å holde en god tone, fikk hun beskjed om å holde kjeft. Deretter kom det raskt en flyvertinne bort for å roe ned den aggressive passasjeren, hvorpå kvinnen sier at hun på ingen måte vil sitte ved siden av en gråtende drittunge på flyet. Flyvertinnen tilbyr kvinnen et annet setet, men kvinnen spør bare etter flyvertinnens navn:

Den sinte passasjeren klarte ikke å holde seg da hun så at hun skulle sitte ved siden av en ung moren og sønnen hennes. Foto: Marissa Runddell

Men én setning fra kvinnens munn fikk personalet til å gripe inn. Foto: Marissa Runddell

- Det er Tabitha, svarer da flyvertinnen.

- Takk skal du ha, Tabitha. Du har ikke noen jobb i morgen, bare så du vet det,  sier da kvinnen skarpt tilbake. 

Men det skulle hun aldri ha sagt.

Flyvertinnens iskalde respons på kvinnens bitre kommentar var en klar melding om at kvinnen ikke fikk bli med på flyreisen. Og da fikk pipen virkelig en helt annen låt for den irriterte passasjeren.

- Unnskyld, unnskyld, jeg er nødt til å bli med på dette flyet. Jeg var så stresset, jeg mente ikke å skrike til noen, sier kvinnen passivt fra setet sitt. 

Flyvertinnen er da i ferd med å forklare hvordan kvinnen ropte mot andre passasjerer, mens kvinnen sitter og unnskylder seg.

Men det hjelper lite. Kvinnen blir deretter kastet ut av flyet, og ifølge Marissa Runddell går kvinner sint og banner og skriker til folk hele veien ut av flyet.

I innlegget på Facebook takker den unge mor personalet for at de var så oppmerksomme og ikke lot kvinnen mobbe hverken henne selv eller den lille sønnen hennes.

- Denne dama trodde hun kunne være frekk mot meg og sønnen min. Nå kommer hun seg ikke hjem i dag. Takk til flypersonalet for ikke å la henne mobbe oss. Karma kan være en kjip kjerring, skriver Marissa Runddell, hvis video av episoden er sett nesten en million ganger.

Se selv når karma rammer den sinte passasjeren i videoen her: